20. marta horoskops – kā tevi ietekmēs saules aptumsums?

#AUNS Kam ir jābūt pirmajai lietai, ko šodien darīt? Atjaunot balansu personīgajā dzīvē – tiec galā ar savām un citu vēlmēm, izrunājieties! Saules aptumsuma ietekmē šī diena nebūs no vieglākajām enerģijas ziņā – neceri, ka varēsi gāzt kalnus!

#VĒRSIS modīsies vēlme izprast notiekošo līdz sīkumiem – lietas būtību un cēloņus, ātrāk nespēsi pievērsties citiem darbiem. Dienas gaitā var nepamest sajūta, ka kaut kas nav kārtībā – pēc saules aptumsuma beigām spēsi atgūt labsajūtu.

#DVĪŅI lai gan ir piektdiena, būs jānoskaņojas uz nopietnu darbu, jo nu vairs nav kur likties – tā gadās, kad laicīgi visu neizdari! Vēl tavam slinkumam pa virsu arī saules aptumsums nepadarīs tavas dienas uzdevumus vieglākus!

#VĒZIS Šodien vajadzētu smelies padomus pie pieredzējušiem cilvēkiem – no citu kļūdām var ātrāk mācīties, bet savas vēl tik labi nespēj analizēt. Vakarā velti laiku ģimenei, jo lai gan neesi pamanījis, viņi tevi ir daudz atbalstījuši!

#LAUVA Šīs dienas uzmanības lokā nonāks attiecības – pēdējā laikā pārāk maz laika velti mīļajiem, izmanto šo laiku, lai pabūtu kopā! Pozitīva attieksme pret notiekošo šodien ļaus tikt vieglāk galā ar zemūdens akmeņiem tavos plānos.

#JAUNAVA šodien būs labā noskaņojumā, kas pozitīvi iespaidos arī apkārtējos – tevi nespēj izsist no sliedēm pat saules enerģijas trūkums. Iespējams, veidosies jaunas attiecības, tikai noslēdz visas iepriekšējās, nepielaid pagātnes kļūdas!

#SVARI Šodien nav jēgas klausīties citus, neļauj apkārtējo muļķīgajiem izteikumiem ietekmēt tavu dienu – viņi nezina ko runā, tev pašam ir galva uz pleciem! Labāk darīt visu vienatnē, bet no savas migas izlīst pret vakaru, kad debesis būs noskaidrojušās.

#SKORPIONS Principā varētu būt produktīva diena – labi izdosies darba organizēšana, bet tas tikai ar noteikumu, ka neļausies apkārtējo spiedienam – viņi tevi vel uz leju! Iespējams radīsies tāds piedāvājums, kuram vajadzēs piekrist nedomājot!

#STRĒLNIEKS Šodien saules aptumsuma ietekmē būsi mazliet nevaldāms, jo uz mirkli paliksi bez augstākas vadības. Pirms iesaisties kādā nezināmā lietā, pārdomā kādu risku tu uzņemies! Šodien tiks pārbaudītas tavas robežas…
#MEŽĀZIS Nebrīnies, ka var rasties sīki konflikti un nesaprašanās, šodien daudzi nebūs ar skaidru domāšanu, bet labā ziņa ir tā, ka to viegli var atrisināt, ja vien spēsi saglabāt objektivitāti un mieru – jeb vienkārši ignorē to visu!

#ŪDENSVĪRS šodien būs netipiski nopietns jo viss šodien notiekošais, darbi, cilvēki un arī pats saules aptumsums paņems visu tavu uzmanību, bet šodien ir piektdiena – rodi laiku atpūtai, nu vismaz vakarā, kad atgriezīsies tavs saprāts!

#ZIVIS Šodien tavas lielās ambīcijas noslogos tavu dienu meklējot veidus kā ātrāk sasniegt mērķus – tas nemaz šodien nav ieteicams, pats jutīsi  blokādes, bet ja reiz esi ko apņēmies, pat saules aptumsums tevi neapturēs. Vakarā ieteicama divvientulība..

Leave a Comment