Zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem 2017. gadā uzlabosies finansiālais stāvoklis

 

AUNS

Aunu finansiālais stāvoklis 2017. gadā lielā mērā būs atkarīgs no kaut kādiem ārējiem apstākļiem, tāpēc Jums ļoti rūpīgi vajadzētu uzraudzīt savus izdevumus un sekot līdzi tiem faktoriem, kas kaut kādā ziņā ietekmē Jūsu peļņu.

VĒRSIS

Vēršiem nākamais gads ir ideāli piemērots fundamentālu un nopietnu finanšu problēmu risināšanai, tāpēc labāk būtu visu savu uzmanību koncentrēt uz kaut kādiem ilgtermiņa projektiem.

DVĪŅI

Dvīņiem jāpatur prātā tas, ka 2017. gads finanšu jomā lielā mērā būs atkarīgs no viņu personiskajām attiecībām un interesēm, tāpēc būtu vēlams lielāku uzmanību pievērst saviem hobijiem, jo šajā gadā tie var sākt nest peļņu.

giphy-1

VĒZIS

Vēžus 2017. gadā gaida ļoti labs juridiskais atbalsts, kas var palīdzēt atrisināt finanšu lietas, bet visaugstākie ienākumi Jums ir gaidāmi gada pēdējā ceturksnī.

LAUVA

Lauvām 2017. gadā vajadzētu izvērtēt savas attiecības ar naudu, jo būtu vēlams atrast kaut kādu balansa punktu un nedaudz izlīdzināt savu finanšu stāvokli, pretējā gadījumā ir iespējamas nelielas finanšu problēmas. Jums ir nepieciešams sabalansēt savus ienākumus un izdevumus, kā arī daudz vairāk paļauties uz sevi.

JAUNAVA

Jaunavām 2017. gadā vajadzētu sekot līdzi notikumu gaitai un būt gatavām negaidītiem izdevumiem. Vēsais prāts šajā jautājumā palīdzēs Jums tikt ārā no šīs nestabilās situācijas, taču Jums noteikti nevajadzētu attiekties arī no tuvinieku palīdzības, un lielākos pirkumus, bez šaubām, vajadzētu atlikt līdz brīdim, kad Jūsu finanšu stāvoklis kļūs stabilāks.

giphy-2

SVARI

Svari 2017. gadā noteikti var padomāt noguldījumiem un ieguldījumiem, jo šajā ziņā gads Jums būs ļoti, ļoti veiksmīgs, turklāt ir gaidāms arī tas, ka, aizdomājoties par savu nākotni, Jūs pārskatīsiet arī savu vērtību sistēmu un mainīsies savu attieksmi pret naudu.

 

Lasi vēl: Ielūkojies nedaudz nākotnē un uzzini, kas katru Zodiaka zīmi sagaida 2017. gadā!

SKORPIONS

Skorpionus pirmajā gada pusē finanšu jautājumos pavadīs veiksme – visas problēmas atrisināsies diezgan ātri, un Jums raksturīgā mērķtiecība palīdzēs Jums orientēties pilnīgi visā.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki šogad būs “zirgā”, tāpēc Jūs 2017. gadā gaida tikai un vienīgi finansiāla veiksme un milzīgs enerģijas pieplūdums.

money-gif

MEŽĀZIS

Mežāži finanšu sfērā jutīsies kā zivs ūdenī, jo viss izdosies un visi viņu intuitīvie lēmumi būs pareizi un peļņu nesoši, tomēr tāda veiksme naudas lietās var atnest arī papildus izdevumus.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem finanšu jomā veiksies pirmajos divos gada mēnešos, bet pēc tam ir gaidāms diezgan lielas grūtības, atnesot sev līdzi situācijas, kas var šķist bezcerīgas.

ZIVIS

Zivis 2017. gadā var atļauties nedaudz vairāk paeksperimentēt, jo tieši naudas lietās šie eksperimenti var izrādīties visnotaļ veiksmīgi un gūt panākumus.

Leave a Comment