2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Slavenais astrologs Andžela Perla pastāstīja, kas sagaidīs katru zodiaka zīmi 2019. gadā. Pateicoties viņas ieteikumiem, jūs varat izvairīties no grūtībām un mainīt savu dzīvi, lai uzlabotu zvaigznes piedāvātos maršrutus.

Daudzas zodiaka zīmes 2019. gadā skars ar izmaiņas, taču lielākā daļa no tām būs labvēlīgas. Astrologs mums pastāstīja, kādiem notikumiem ir jāsagatavojas tieši tagad, lai izvairītos no nepatīkamiem brīžiem un saglabātu būtiskus spēkus. Piedāvājam Andželas Perlas horoskopu, kur ikviens var atrast sev noderīgu informāciju.

Auns

Horoskops Aunam sola labu gadu. Ziemā karjeras namā notiks aptumsums, tāpēc paredzams, ka statusa pieaugums būs ne tikai darbavietā, bet arī citās dzīves jomās. Vasaras vidū ceturtajā namā – ģimenes mājā – notiks vēl viens aptumsums. Šajā periodā ir iespējams mainīt dzīvesvietu, kā arī laulību noslēgšana vai grūtniecības iestāšanās. 2019.gadā Urāns atstās Auna zīmi, tāpēc gads būs produktīvs iniciatīvai un radošiem Auniem. Daudzi sāks izmantot jaunus veidus, kā pelnīt naudu, piemēram, lai nopelnītu ienākumus internetā. Pavasarī var rasties pārmaiņas personīgajā dzīvē, iespējams, rodas paziņas starp pretējo dzimumu un jauna mīlestība.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – nepadodieties un cīnieties ar problēmām!

Vērsis

Janvārī un vasarā svarīgākie notikumi gaida Vēršus. Šis periods ir īpaši svarīgs tiem, kas plāno pārvietoties. Dažus Vēršus sagaida pētījumus, kas var ilgt ilgu laiku. Kopumā 2019.gads šīs konstelācijas pārstāvjiem būs mierīgs, un izmaiņas ļaus mainīt dzīvi uz labāko. No 16. maija līdz 10. jūnijam Venēra paliks Vērša zīmē, kas noteikti ietekmēs jūsu personīgo dzīvi un materiālo situāciju. Šajā laikā būs iespējams palielināt savus ienākumus, un kāds varēs satikt savu dzīves partneri. Veiksmīgs laiks tiem, kas vēlas ietaupīt.

Dvīņi

Visu gadu Jupiters paliks devītajā laulības nama namā, kas sola jaunas paziņas, mīlestību, laulības un bērnus Dvīņiem. Planēta sekmēs veiksmīgu lietas pabeigšanu un svarīgu dokumentu veiksmīgu izpildi. Finansiālā situācija būs labāka, bet lielu summu nebūs iespējams iegūt. Astrologs iesaka Dvīņiem ne tikai nodarboties ar darba jautājumiem, bet arī veltīt vairāk laika saviem mīļajiem, kā arī neaizmirst par atpūtu. Tiem, kuri ievēros šo padomu, gads paies klusi.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – pārsteigumiem pilna nedēļa gan labā, gan sliktā nozīmē!

Vēzis

Vēžiem nākošais gads būs pārmaiņu gads, jo radīsies jaunas iespējas, kuras nevajadzētu aizmirst. Izmaiņas var rasties visās dzīves jomās. Paredzams, ka 6. janvārī laulību un partnerattiecību jomā notiks aptumsums, kas sola Vēžiem jaunu mīlestību. No 4. februāra līdz 2. martam Venēra būs attiecību mājā. Šajā periodā būs iespējams ne tikai romantiskas attiecības, bet arī nozīmīgas biznesa paziņas. Līdz 3. decembrim Jupiters paliks darba namā. Līdz šim brīdim, Vēzis var droši meklēt jaunu darbu, jo meklēšanas rezultāti būs veiksmīgi. Paredzams arī karjeras izaugsme un mēneša algas pieaugums.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment