2019. gada Horo***ps no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Lauva

Divu gadu aptumsums beidzas, tāpēc 2019. gads būs mierīgāks. 21. janvārī tiek gaidīts pēdējais aptumsums Lauvas zīmē. Šajā laikā Lauvas varēs radīt jaunas gan romantiskas, gan biznesa attiecības, kā arī satikt viņu dvēseles draugu. Uzlabosies Vese***as stāvoklis. Daži Lauvas varēs atbrīvoties no atkarībām. Panākumus sagaida Lauvas, kas strādā medicīnas jomā. Pārcelšanās būs jaunas dzīves sākums, tāpēc tie, kuri plāno mainīt dzīvesvietu, varēs piesaistīt pozitīvas pārmaiņas viņu dzīvē.

Lasi arī: Horo***ps nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Jaunava

2019.gadā piektajā un vienpadsmitajā mājās būs aptumsums – radošajos namos, kas sola iespēju Jaunavām pašrealizēties. 21. janvārī notiks pēdējais aptumsums divpadsmitajā mājā, un no šī paša brīža Jaunavas gaida nopietnas izmaiņas, kad rutīnas un problēmu paliek aiz muguras. Arī gada laikā tiek sagaidīti trīs būtiski aptumsumi, kas notiks janvārī, jūlijā un decembrī. Tas nozīmē, ka gada laikā Jaunavas varēs gūt panākumus burtiski visās dzīves jomās. Jaunās iniciatīvas būs veiksmīgas, būs iespēja panākt karjeras izaugsmi, palielināt ienākumus vai atrast jaunu mīlestību. Gada laikā nepieciešams pievērst lielāku uzmanību Vese***ai, iesaistīties slimību profilaksē.

Svari

2019. gadā mēs redzēsim piecus aptumsumus. 21.janvārī draugu namā notiks aptumsums, tāpēc sagaidāms pārmaiņas sociālajā lokā, jaunās paziņas. 2. jūlija aptumsums sola izmaiņas karjeras plānā. Iespējama darba maiņa, jauna darbības joma, karjeras izaugsme, statusa pieaugums. Tajā pašā periodā daži Svari varēs atrast savu mīlestību  un, iespējams, precēties. Jupiters būs trešajā mājā. Tiek gaidīti jauni kontakti, kā arī veiksmīga apmācība un dārgi pirkumi. Pastāv iespēja pārvietoties.

Lasi arī: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – sagaidāmas dažāda veida šķiršanās!

Skorpions

21. janvārī notiks pēdējais aptumsums, kas var ietekmēt karjeras jomu. Iespējama paaugstināšana, darbības jomas maiņa,  paša uzņēmuma sākums. Gada laikā dažus Skorpionus gaida ceļojumi, bieži braucieni un pārvietošanās. Būs iespēja radīt jaunas paziņas ārzemēs, kas var kļūt par biznesa un romantisku attiecību sākumu. Astrologs iesaka Skorpioniem nebaidīties no riskiem, jo ​​daudzi no tiem ļaus realizēt sevi un radīt panākumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Strēlnieks

Līdz 3. decembrim Jupiters paliks Strēlnieka zīmē, tāpēc šī zvaigznāja pārstāvjiem gads būs veiksmīgs. Strēlniekus sagaida uzvara un panākumi, iegūstot jaunas zināšanas, karjeras izaugsmi, popularizējot, spējot ceļot un pat pārcelties uz citu valsti. Vientuļie Strēlnieki varēs satikt dvēseles draugu, apprecēties, un ģimenes locekļiem šajā zvaigznājā var būt bērni. Esi uzmanīgs ar savu veselību, ir iespēja iegūt lieko svaru. 3. decembrī Jupiters pārcelsies finanšu nozarē, tas sola Strēlniekiem ienākumu palielināšanu, papildu ienākumu iespēju un negaidītu mantojumu.

Lasi arī: Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Mežāzis

2019. gadā notiks četri aptumsumi, kas ietekmēs visas Mežāžu dzīves sfēras. Gaida neaizmirstami notikumi, jauna mīlestība, bērnu dzimšana. 21. janvārī naudas mājā būs aptumsums. Ir iespējams saņemt mantojumu, papildu finansiālo palīdzību, pēc kura finanšu situācija uzlabosies. No 6. janvārī, 2. jūlijā, 16. jūlijā un 26. decembrī notiks aptumsumi, kas ietekmēs personisko dzīves jomu. Šajos mēnešos Mežāzis var iegūt laulības priekšlikumu, precēties, pāriet uz jaunu attiecību līmeni ar partneri vai satikt viņu dzīves partneri. 2019.gadā astrologs iesaka Mežāzim pievērst uzmanību diētai, jo nevēlamā ēdiena patēriņš var radīt nopietnas Vese***as problēmas.

Ūdensvīrs

21. janvāris ir vissvarīgākais Ūdensvīra aptumsums. Tas sola pāreju uz jaunu attiecību līmeni. 2. jūlijā darba un Vese***as mājās notiks aptumsums. Tas dos Jums iespēju mainīt darbības jomu vai profesiju, karjeras izaugsmi, izmaiņas darba vietā. Daudziem Ūdensvīriem jārūpējas par savu veselību, viņi gribēs atbrīvoties no sliktiem ieradumiem, mainīt uzturu, sākt spēlēt sportu. Tas ir saistīts ar faktu, ka atšķirībā no iepriekšējā gada Ūdensvīram būs vairāk brīva laika. Gaidāmi darījumu braucieni, ilgi braucieni un iepazīšanās ar ārzemniekiem.

Lasi arī: 2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

Zivis

Zivis beidzot varēs atvērt un atstāt komforta zonu, jo 2019. gadā ievērojams aptumsums notiks sociālajās un sabiedriskajās mājās. Tur būs iespēja pašrealizācijai, būs iespējams attīstīt jaunus talantus, iegūt svarīgas zināšanas. Patrons Jupiters dzīvos karjeras un panākumu jomā. Zivīm būs iespēja mainīt statusu, virzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm. Iespējams, ka 2019. gadā daudzas Zivis varēs iesaistīties vēlamajā aktivitātē. Urāns dosies uz trešo māju, tāpēc tiek sagaidīts, ka dažas Zivis ceļos uz lieliem attālumiem, radošu izpausmi, jaunas iepazīšanās ar ārzemju pilsoņiem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment