Retrograda Merkurs no 2018.gada 17. novembra līdz 5.decembrim: kā izvairīties no problēmām ar naudu

Retrograda Merkura ietekme var negatīvi ietekmēt dzīvesveidu, jo īpaši finansiālo situāciju. Lai saglabātu finansiālo stabilitāti un izvairītos no problēmām ar naudu, varat uzzināt vairāk par Merkura enerģiju un satikt viņu ar pilnībā bruņotu spēku.

Tuvākajā nākotnē Merkurs sāks savu reverso kustību, un šis periods ilgs no 17. novembra līdz 5. decembrim. Astrologi atzīmē, ka šajā laikā daudziem cilvēkiem var rasties grūtības finanšu dzīves sfērā, jo planētas ietekme būs ļoti negatīva. Ekspertu ieteikumi palīdzēs izvairīties no monetārām problēmām un citām nepatikšanām.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – nepadodieties un cīnieties ar problēmām!

No 17. līdz 30. novembrim Merkurs pārvietoties pretējā virzienā zvaigznājā Strēlnieks. Tas ir visspēcīgākais stresa periods, jo planētas un zīmes negatīvā ietekme var ietekmēt jūsu finansiālo stāvokli. Šajā periodā astrologi neiesaka slēgt svarīgus darījumus, jo, visticamāk, tie radīs lielus finansiālus zaudējumus.

Turklāt nav ieteicams veikt dārgas iegādes, operācijas nekustamā īpašuma pārdošanai un iegādei, kā arī iegādāties dārgas iekārtas un automašīnas. Pirkt produktus par izdevīgām cenām neizdosies, un jums var nākties saskarties ar Krā***kiem un negodīgiem pircējiem, kuri vēlas jūs maldināt.

Nemēģiniet veikt svarīgus finanšu darījumus, aizņemties un aizdot naudu, kā arī pieteikties uz finansiālu atbalstu bankai. Tādējādi jūs riskējat ne tikai zaudēt lielu naudas summu, bet arī iegūt problēmas ar kredītu piedzinējiem.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Strēlnieks – zīme, kas neatšķiras precīzā naudas apstrādē. Zem viņa ietekmes un retrograda Merkura ietekmes jūs varat iegādāties nevajadzīgas preces un par dārgu cenu. Tādēļ pirms pirkuma veikšanas šajā periodā ir nepieciešams izveidot sarakstu, pretējā gadījumā jūs riskējat tērēt visus savus ietaupījumus.

No 1. novembra līdz 5. decembrim Reversais Merkurs nonāk Skorpiona zvaigznājā. Neskatoties uz to, ka šīs zīmes ietekme būs labvēlīgāka, astrologi joprojām iesaka izvairīties no lieliem tēriņiem.

Lai gan reversais Merkurs būs Skorpiona zvaigznājā, jums nevajadzētu jāplānot ilgus braucienus, un, ja esat spiests doties komandējumā vai braucienā, nevajadzētu ņemt līdzi visus savus ietaupījumus. Jums, iespējams, būs grūti izturēt vājās puses, tādēļ jūs varat iegādāties daudzas lietas, no kurām nebūs nekāda labuma, bet jūs tērēsiet vairāk naudas, nekā jūs gribētu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment