Mīlas horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – pārsteigumiem pilna nedēļa gan labā, gan sliktā nozīmē!

Novembra otrajā pusē zvaigžņoti solījumi dažiem Zodiaka zīmēm liecina par pārmaiņām mīlestībā un ģimenes attiecībās. Iknedēļas mīlas horoskops ir noderīgs tiem, kas vēlas uzzināt visu par zvaigznēm un planētām.

Ir svarīgi atcerēties, ka ne viss ir atkarīgs no Zodiaka zīmes un no debesu ķermeņa atrašanās vietas. Pat ar nelabvēlīgu prognozi zvaigznes norāda tikai konkrētu notikumu varbūtību, un mēs paši sevi galvenokārt nosakām mūsu likteni. Saskaroties ar mīlestības problēmām, jūs varat domāt par  mīlestības mantrām : tas ir labs veids, kā padarīt savu iekšējo pasauli harmoniskāku un izturīgāku, pēc kuras lielākā daļa problēmu atrisinās pašas par sevi. Attiecībā uz pārējo, jūs varat paļauties uz padomu no astrologiem un ekspertiem.

Auns

Mīlestības sfērā Aunu gaida pārsteigumus, jo īpaši nedēļas vidū. Ir viegli izvairīties no nepatikšanām, bet uzmanība jāpievērš otrajai pusei un mīlas sfērai kopumā. Astrologi iesaka atcerēties visus svarīgos datumus, lai neaizmirstu par kāzu gadadienu vai partnera vecāku dzimšanas dienu. Vientuļie Auni var iesaistīties mīlestības piesaistē.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Vērsis

Vērsim, kas meklē, nevajadzētu atteikties no iespējas izklaidēties, jo īpaši nedēļas nogalēs. Tiem, kas ilgstoši ir bijuši attiecībās, arī jāpievērš uzmanība sestdienai un svētdienai: mazie pārsteigumi, kas iegūti no sirds, atgriezīs romantiku un atgaiņās ikdienas rutīnu. Ir vērts izvairīties no emocionālajām atšķirībām, kuru risks šajā nedēļā palielinās.

Dvīņi

Nedēļa no 19. līdz 25. novembrim, Dvīņiem dos labu iespēju atpūsties no mīlestības nemieriem. Tagad šīs Zodiaka zīmes pārstāvju uzmanība tiks piesieta citām jomām, un tā būs izdevīga, ieskaitot attiecības. Protams, neaizmirstiet par partneri. Jūs varat mainīt guļamistabu pēc Feng Shui, lai piesaistītu harmoniju un stiprinātu savstarpējās attiecības.

Lasi arī: Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Vēzis

Dzimušajiem zem Vēža simbola, būs jābalansē starp divām ugunīm. No vienas puses, jums nevajadzētu pārāk piesaistīt sava partnera uzmanību, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt visu spontanitāti un kļūt par otru vecāku mīļotajam. No otras puses, dvēseles drauga ignorēšana bez iemesla ir arī slikta ideja. Vajadzīgs vidusceļš, un vientuļajiem Vēžiem tas ir arī būtisks: raizējoties tikai par randiņiem un to rezultātiem, jūs nevarat veidot laimi, bet, ja jūs atmetat flirtēšanu, varat palaist garām patīkamu iepazīšanos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment