2019. gadā saskaņā ar slāvu kalendāru trūks motivācijas un būs sajukums

Slāvu kalendārs radās pirms diviem tūkstošiem gadu. Tas satur īpašu gudrību, ko var izmantot mūsdienu pasaulē. Zinot, kurš slāvu kalendāra dzīvnieks ir patronizē 2019. gadu, jūs varēsiet sasniegt panākumus un izvairīties no nepatikšanām.

Jebkurā, pat vislabvēlīgākajā periodā, ir vērts atcerēties par  sajukumu no nepatikšanām un problēmām. Senatnē slāvi ticēja, ka dabas spēks vienmēr ir cilvēka laimes aizsargs. 2019 nav izņēmums.

Slāvu kalendāra iezīmes

Atšķirībā no austrumiem, slāvu kalendārā nav 12, bet 16 dzīvnieki – talismani. Tie ir Briedis, Sirsenis, Vilks, Vāvere, Līdaka, Varde, Mežacūka, Ūpis, Zalktis, Lapsa, Ezis, Zirneklis, Gailis, Tīģeris, Zirgs, Ērglis.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Slāvi uzskatīja, ka daba spēki ir noteicošie pasaulē. Katru gadu bija patrons. Slāvu kalendārs pastāv līdz šai dienai. Raksturīgs dzīvnieku patrons 2019 palīdzēs jums saprast, kā vislabāk rīkoties, lai panāktu panākumus un labklājību.

Raksturīgais 2019.gadam

2019. gadā patrons būs svētais Ērglis. Šis dzīvnieks lepni skatās uz mums no augšas, izsekojot upurus un gudri novērtējot situāciju ar savu uzmanīgo aci. Tieši šī iemesla dēļ senie slāvi šo gadu sauca par nenovērtējamu dzīves pieredzes un gudrības iegūšanu. Zināšanu apgūšana, jaunas amatniecības apgūšana tika uzskatīta par ļoti noderīgu. Runājot par mūsu dienām, tas nozīmē, ka 2019. gads ir labvēlīgs situācijas maiņai, jauna darba meklēšanai un jaunu vaļasprieku attīstīšanai, jaunu prasmju attīstīšanai, redzesloka paplašināšanai.

Ērglis prasa mieru. Šajos periodos slāvi deva priekšroku emocionālā nozīmē mazliet atsvešināties viens otra, nevis dalīties savā starpā ar pārāk detalizētu informāciju par jūtām. Eksperti iesaka izvairīties no konfliktiem un rūpīgi kontrolēt emocijas 2019. gadā, lai šis periods būtu veiksmīgs.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps 2019. gadam – var rasties sarežģījumi

Ērglis ir brīvības simbols, prāta skaidrība. Visām jaunajām paaudzēm Ērgļa gadā jābūt ļoti uzmanīgiem. Turklāt šī gada personiskā atbildība ir īpaši svarīga. Lēmumi jāpieņem neatkarīgi, pēc iespējas mazāk paļaujoties uz citu cilvēku ieteikumiem. Tas palielinās izredzes izdarīt pareizo izvēli.

Intuīcija 2019. gadā aties fonā, jo Ērglis to neizmanto. Viņš vienmēr paļaujas tikai uz to, ko viņš redz. Jums vajadzēs kļūt par plēsēju, kurš novēro un uzbrūk tikai tad, kad ir vispiemērotākais brīdis. Tas būs piesardzības gads. Neaizmirstiet ienaidnieku uzbrukumus, bet nesteidzieties nekavējoties mēģināt sākt konfliktu. Miers, aprēķins un viltība būs labāka stratēģija.

Ar mīlestību šis gads ir labvēlīgs mērķtiecīgiem un atbildīgiem cilvēkiem, kuri vēlas sadarboties attiecībās. Labi darbi palīdzēs veidot uzticību un kļūt vēl tuvāk otrajai pusei. Būs vajadzība būt gatavam savlaicīgi atbalstīt mīļoto, draugu, radinieku. Tas viss palīdzēs saglabāt harmoniju personīgajā dzīves sfērā.

avots: dailyhoro

Leave a Comment