Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Gatavojoties jaungada brīvdienām, ir nepieciešams ne tikai daudz laika un pūļu, bet arī atbilstība svarīgiem noteikumiem. Izmantojot zodiaka ieteikumus, jūs varat pienācīgi sagatavoties 2019. gada jaunajam gadam un kļūt laimīgākam tuvākajā nākotnē.

2019.gadā Cūka aizstās Dzelteno suni, un jūs varat pavadīt Jaungada vakaru tā, lai jūs varētu kļūt par mīluli nākošā gada patronam. Lai nākamais gads būtu veiksmīgs, ir nepieciešams sagatavoties brīvdienām, pamatojoties uz svarīgiem noteikumiem. Ņemot vērā ekspertu ieteikumus, jūs varat mainīt savu dzīvi un piesaistīt veiksmi. Uzziniet, kā sagatavoties saskaņā ar Zodiaka zīmi Jaunajam 2019. gadam.

Auns

Parasti Aunam nav daudz laika gatavoties, dekorē māju un nopērk dāvanas dienu pirms svētkiem. Bet 2019. gadā astrologi iesaka ņemt vērā visas svarīgās mazās lietas, lai svētki nenāktu kā parasti. Ir nepieciešams iepriekš pagatavot ēdienu sarakstu, uzstādīt Ziemassvētku eglītes mājā un noteikti atbrīvoties no  dažām lietām. Ja sagatavošanās notiek saskaņā ar plānu, Auns varēs izvairīties no kļūdām, ko viņi izdarīja iepriekš. Tad Vecgada vakars būs ideāls.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Vērsis

Vērsim tagad ir jāsāk risināt darba jautājumi, lai svētku laikā nebūtu jādomā par nepabeigtu darbu. Kā parasti, Vērsis mīl šo notikumu un ir liels prieks no sagatavoties, bet laika trūkuma dēļ viņi aizmirst, piemēram, nopirkt mandarīnus vai dāvanas saviem mīļajiem. Lai nepieļautu, ka tas notiks, jums pilnībā jākoncentrējas uz procesu, un, lai to panāktu, jums ir jāatsakās no darba problēmām. Dažas dienas pirms svētkiem jums vajadzēs doties iepirkties un apmeklēt Jaungada gadatirgus, un tad jaunā gada 2019. gada dāvanas būs vislabākās.

Dvīņi

Dvīņi var aizmirst par šo brīvdienu vispār un atcerēties to tikai 31. decembrī. Astrologi iesaka visu decembrī veltīt sagatavošanai. Tagad ir nepieciešams dekorēt savu māju, pielietojot bagāto, Dvīņiem piemītošo iztēli. Jūs varat radīt dāvanas ar savām rokām  un meklēt neparastas ēdienu receptes. Jau Jaungada naktī Dvīņi beidzot var atpūsties un baudīt brīvdienu atmosfēru pilnībā, kas pozitīvi atlīdzinās pārējo gadu.

Vēzis

Vēžiem šī brīvdiena ir stingri jāpavada ģimenē, bet dažkārt draugs var parādīties pašā pasākumā. Lai neaizvainotu jūsu mīļos, jums iepriekš jāsūta skaisti ielūgumi. Sastādot svētku ēdienkarti, ir svarīgi ņemt vērā viesiem raksturīgās gaumes un vēlmes, kā arī dekorējot māju. Tāpēc, gatavojoties svētkiem, nedariet to viens, bet kopā ar ģimeni un draugiem.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Lauva

Lauvas neatzīst “apmierinošu” vai “labu” vērtējumu, tāpēc viņu brīvdienām vajadzētu būt ideālam. Lai to izdarītu, ir nepieciešams sagatavot visgardākos ēdienus un uzaicināt ne tikai radus un draugus, bet arī noderīgus cilvēkus. Ziemassvētku eglīte un visa māja var aizņemt daudz laika, jo reizēm Lauvas pat nevar izpatikt sev. Jūs varat iedvesmoties no dizaina idejām, izmantojot modes žurnālus vai dekorēt māju tikai ar savu izvēli un iztēli.

Jaunava

Jaunavām ir jādara pirms Ziemassvētku tīrīšana, jo, pēc viņu domām, brīvdienām var būt ideāls tikai labi dekorēts dzīvoklis. Lai to izdarītu, jums tagad ir jāsāk izmest vecās un nevajadzīgās lietas, varbūt pat veikt pārveidošanu vismaz vienā no telpām. Neapšaubāmi, šāda sagatavošana prasīs daudz pūļu, bet rezultāts ir vērts piepūles: Jaunā gada vakarā Jaunavas ne tikai varēs iepriecināt viesus ar gardiem ēdieniem, bet pārsteigs tos ar  neparastu mājokļa dizainu.

Svari

Svariem ir jāsāk sagatavošanās darbi divas nedēļas pirms svētkiem, un mēneša pirmo pusi veltīt darbam. Dažreiz šīs konstelācijas pārstāvji nevar koncentrēties uz sagatavošanās procesu, jo viņu domas koncentrējas uz lietām un otrādi. Jaungada laikā, izrādīsies, ka Svari aizmirsuši nopirkt Ziemassvētku eglīti vai ledusskapī neesot nekādu nepieciešamo produktu, kas varētu sabojāt iespaidu par svētkiem. Pusnaktī Svariem ieteicams darīt vissvarīgāko – ievēlēties vēlēšanos.

LASI ARĪ: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Skorpions

Skorpionam nav tik svarīgi, kā māja ir dekorēta un cik liels un pūkains koks būs; Faktiski jauno ēdienu receptes viņam nav ļoti interesantas. Skorpiona zīmes pārstāvjiem ir jābūt šo svētku zvaigznei, jo tikai šajā gadījumā tas būs neaizmirstams. Jau tagad ir jādomā par brīvdienu apģērbu un citiem tēla elementiem, un pēc tam, kad pienāks Vecgada vakars, Skorpions varēs dzirdēt daudz komplimentu un pat aizēnot citus viesus ar neparastu un spilgtu izskatu.

Strēlnieks

Kā visnozares svētku mīļotāji, Strēlnieks tradicionāli sāk sagatavoties iepriekš. Jums ir laiks iegādāties alkoholu, pārtiku un izrotāt dzīvokli. Bet kā ir ar laiku realizēt savus vērienīgos plānus? Protams, ar draugiem! Ļaujieties sagatavoties Jaunajam 2019. gadam, lai būtu tikpat jautri kā paši svētki. Jaunajā gadā Dzeltenā Cūka noteikti novērtēs Strēlnieku attieksmi un centienus.

Mežāzis

Šajā laikā Mežāzim nekavējoties jāsagatavojas diviem svarīgiem notikumiem – Jaunajam gadam un dzimšanas dienai. Tādēļ viņiem decembris ir visizturīgākais mēnesis. Vislabāk ir sākt gatavošanos novembrī, bet, ja šāda iespēja nav, tad to vajadzētu sākt decembra sākumā. Ir svarīgi iegādāties rotājumus, eglīti, dāvanas un neaizmirstiet izveidot ēdienkarti abām svētku dienām. Jūs varat lūgt palīdzību no radiniekiem, jo ​​nodarboties ar šādiem daudzumiem var būt grūti vienatnē.

LASI ARĪ: Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jādomā par kompānijas izvēli, jo lielākā daļa šī zvaigznāja pārstāvju dod priekšroku intīmai izklaidei. Protams, Ūdensvīram, kurš jau ir atradis savu mīlestību, nav iemesla uztraukties, jo viņu problēma jau ir atrisināta. Bet tiem, kam nav pastāvīga pavadoņa, vajadzētu tūlīt meklēt to. Tomēr draudzīgā kompānijā arī Jaunais gads būs labs: varbūt tur ir tas, ka brīvie Ūdensvīri saskarsies ar jaunu mīlestību.

Zivis

Parasti Zivis dod priekšroku svinībām svētkos ar savām ģimenēm, bet 2019.gada patronam nepatīk tikšanās mājās ar pasēdēšanu pie salātiem un daudziem radiniekiem. Tādēļ Zivīm ir nepieciešams izstrādāt plānu visām Jaungada brīvdienām, un, ja iespējams, pavadīt Jaungada vakaru ārpus mājas. Tomēr, ja jūs nevēlaties atstāt savu mājīgo ligzdu, jūs varat nākt klajā ar neparastiem un interesantiem konkursiem, izveidot Jaungada skriptu vai organizēt svētku izpildījumu saviem mīļajiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment