Mīlestības horoskops 2019. gadam – var rasties sarežģījumi

Nākamais gads atnesīs nozīmīgas izmaiņas Zodiaka zīmju personīgajās dzīvēs. Sasniegt harmoniju ar partneri, atrastu patiesu mīlestību, novērstu pārtraukumu attiecībās – viss tas un vēl daudz vairāk ir iespējams 2019. gadā.

Mēs visi sapņojam par savstarpēju mīlestību. Tomēr atrast patiesu mīlestību un veidot harmoniskas attiecības var būt grūti. Par laimi, 2019. gadā uzlabot savu personīgo dzīvi būs iespējams. Pēc astrologu padomiem jūs varat sasniegt laimi. Saskaņā ar viņu prognozēm, gads sāksies ar saules aptumsumu, kas notiks 5. janvārī – tas būs īstais brīdis, lai atteiktos no toksiskām attiecībām, apvainojumiem, bailēm, šaubām. Attiecieties pret izdzīvotajām saiknēm ne mazāk nopietni kā esošu vai jaunu attiecību veidošanu.

Auns

2019. gadā Auni pārī jutīsies kā skauti zem ienaidnieka līnijām. Pastāv risks, ka kļūstat par apstākļu ķīlnieku, nonākt sajauktā un divdomīgā situācijā, izraisīt partnera greizsirdību vai attiecību šķiršanos. Apjukušajiem Auniem būs grūti izdarīt pareizo izvēli un novilkt līniju, it īpaši laikā, kad palielinās Venēras ietekme, planēta, kas tiek uzskatīta par Aunu antagonistu. Astrologi prognozē nepatikšanas no 7. janvāra – 3. februārim, 26. marta – 19. aprīlim, 15. maija – 2. jūlijam, 14. septembra – 7. oktobrim, 2. novembra – 25.novembrim. Šajos datumos attiecībās ir svarīga uzticēšanās, seksuālā un garīgā intimitāte. Tikai tas palīdzēs izvairīties no greizsirdības, strīdiem un šķiršanās.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Vērsis

Dzeltenās Zemes cūkas gads dos Vērsim iespēju kārtot lietas, atrast mīlestību un ietekmēt mīļoto pareizā veidā. Daudziem Vēršiem tas būs laimīgs gads, jo patrons Venēra pamodinās spēcīgu gaidāmo izjūtu plūsmu no potenciāla vai pašreizēja partnera. 2019. gads ir labs laiks, lai veidotu harmoniskas un uzticamas attiecības, stiprinātu un atdzīvinātu sajūtas. Astrologi brīdina, ka daudzi Vērši riskē pārāk aizkavēties ar mēģinājumiem noskaidrot mīļotā cilvēka noslēpumus. Šādas darbības var kļūt par neprognozējamas un sarežģīt attiecības. Vislabvēlīgākie mēneši tuvināties ar partneri ir janvāris, februāris, marts, aprīlis, maijs, jūnijs, septembris, oktobris un novembris.

Dvīņi

Jaunajā 2019. gadā Dvīņi var būt atkarīgi no partnera vai vispārējās atmosfēras, ko Venēras ietekme silda. Iemīlējušies Dvīņi, kas tikko sākuši attiecības, gada sākumā var tikt iedzīti stūrī no daudz pieredzējušāka partnera, un var uzspiest ne vislielāko uzvarētāju lomu. Tikai šīs zīmes pārstāvji ar spēcīgu personību spēs noturēt triecienu, nepadoties astroloģiskām tendencēm un neliekties zem citu cilvēku viedokļa. Ja Dvīņi vēlas atzīt savas jūtas mīļotajam, piedāvāt precēties vai sākt kopdzīvi, vislabāk to darīt vai nu janvārī vai februārī, vai arī gaidīt līdz vasarai, kamēr Venēra nokļūst Dvīņu zīmē un piedāvā daudzsološas iespējas. Jūnijā un jūlijā attiecības var parādīties pavisam citā gaismā.

LASI ARĪ: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Vēzis

Vēži nākamo gadu pavadīs lieliskā garastāvoklī – Dzeltenā Zemes Cūka patronizes zemes vēlmēm un ģimenes locekļiem, kuri var klausīties partneri. Patroni planēta sniegs pozitīvu enerģiju visu gadu, un jūlijā Venēra apmeklēs Vēža konstelāciju. Šīs zīmes pārstāvjiem vasara būs atklājumu un jaunu iespēju laiks. Astrologi ziņo, ka Vēzis apgūs daudz jaunas lietas, tostarp par sevi un viņu partneri. Ir nepieciešams pieņemt jaunu informāciju bez nevajadzīgiem filtriem – tikai šajā gadījumā tas atjauninās sajūtas un uzlabos attiecības ar otro pusi. Visā gadījumā Vēžiem būs vairāk nekā viena iespēja pārliecināties, cik laimīgi viņi ir iemīlējušies. Rentabla stratēģijas maiņa gada sākumā piesaistīs pozitīvas pārmaiņas.

 

 

Lauva

Jaunais 2019.gads Lauvai būs diezgan veiksmīgs, bet lai gūtu panākumus mīlestībā, tev būs jāapmierina savs egoisms un lepnums. Ziema un pavasaris būs jaunu sasniegumu un uzvaru periods. Šajos mēnešos ir ieteicams plānot savus panākumus. Lauvas dzīve mīlestības sfērā var daudz sasniegt, ja viņi mēģina tiekties pēc savas nākotnes laimes. Vasara dos šīs zīmes pārstāvjiem daudz iespēju, lai uzlabotu attiecības ar mīļo, izvairītos no problēmām un atjaunotu jūtas. Jūlijā un augustā Venēra sniegs iedvesmojošu ietekmi. Ir svarīgi veltīt personīgajai dzīvei visu brīvo laiku. Uzmanības zīmes, kopīgas brīvdienas, randiņi, romantiskas paziņas (vientuļām lauvām) un silta komunikācija palīdzēs izlīdzināt plaisas mīlas laivā, piepildīt romānu ar mīlestību un laimi.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Jaunava

Gaidāmais Dzeltenās Cūkas gads, Jaunavas zīmes pārstāvjiem, būs lielisku iespēju un pārmaiņu gads, tāpēc prognozes ir visoptimistiskākās. Gada sākumā var notikt kaut kas jauns un neparasts. Varbūt tā būs krīze attiecībās, jauns partneris, jaunas sajūtas. Jebkurā gadījumā astrologi iesaka nepieņemt pārāk daudz lēmumu un secinājumu, bet gan atļaut notikumiem attīstīties savā veidā. Pavasara mēneši palīdzēs mazliet atpūsties un pielāgoties, bet ne pārāk ilgi atpūsties – Venēras ietekme vasaras mēnešos ātri atgriezīs Jaunavu uz paātrinātu dzīves ritmu. No šī perioda un gandrīz līdz gada beigām šīs zīmes pārstāvji smagi strādās pie attiecībām, aizstāvēt savus uzskatus un aizstāvēt personiskās robežas. 2019. gada draudi būs partnera greizsirdība. Pat nevainīgs flirts var kļūt par labu iemeslu šķirties.

Svari

Jaunais 2019.gads Svariem būs nezināmā tramplīns. Kādas pārmaiņas nākotnē gaidīs, pozitīvas vai nē, atkarībā no konkrētām situācijām, ir zināms tikai viens – iespējas tikties ar kaut ko īpašu ir lieliskas. Ziemas mēnešos, šīs zīmes pārstāvjiem būs jaunas cerības un sasniegumi. Liela daļa no tā, ko gribējāt panākt dzīvē, būs iespējama, tikai jāuzsāk darbība. Vientuļajiem Svariem ir svarīgi, meklētu tos, kas viņiem spēj iedvest cerību un palielināt viņu dzīves slāpes – enerģiskus un romantiskus cilvēkus, kas var mainīt ne tikai viņu dzīvi, bet arī citus. Rudens mēneši, īpaši septembris un novembris, dos Svariem spilgtus notikumus un pozitīvas pārmaiņas jūtās.

LASI ARĪ: 10 lietas, kas jāizdara pirms 2019. gada

Skorpions

Skorpioniem 2019.gads būs reāls emocionālās un garīgās izturības pārbaudījums. Par laimi, tie, kas dzimuši Skorpiona aizgādībā, ir ievērojami spējīgi izturēt grūtības un sarežģījumus, tostarp emocionālās. Tomēr jaunajā gadā Venēras ietekme var radīt sajūtu, ka attiecības ar otro pusi ir apstājušās. Pasteigties ar secinājumiem un pieņemt svarīgus lēmumus, nav tā vērts. Jūs varat labot situāciju, atsijājot ienākošo informāciju, izmantojot veselā saprāta filtru. Gatavība konstruktīvai problēmu risināšanai atbrīvos no daudzām iespējamām komplikācijām un  novērsīs plaisas. Astrologi ziņo, ka tuvāk gada beigām Skorpioni var kļūt laimīgi. Novembris un decembris būs mēneši, kad parādīsies jauni, tīras mīlestības dzinumi.

 

 

Strēlnieks

Strēlnieka pārstāvji nākamajā gadā spēs saprast, ka viņi visvairāk piesaista partneri, ar kuru viņi sāks attiecības, un no kādiem pārkāpumiem vai problēmām viņi ir gatavi atvadīties. Dzeltenā cūka ir pieticīga un laipna būtne. Strēlnieka laipnība ir atšķirīga, bet viņiem būs jāiegulda pieticība. Saskaņā ar horoskopu 2019. gadam, pieticība un iecietība būs ļoti noderīgas attiecībās. Ziemas mēneši ir mīlestības izmēģinājuma un kļūdu periods. Iespējams, ka partneris šajos mēnešos parādīs neatbilstību darbībās un jūtu nesaturēšanu. Par laimi, Venēra sola Strēlniekiem enerģiju un ticību vislabākajam, lai viņi varētu viegli pārvarēt visus šķēršļus. Pavasaris, vasara un rudens ir saistīti ar būtiskiem šķēršļiem partnerības harmonijā. Šajā brīdī trešās personas var iejaukties attiecībās. Astrologi iesaka aizsargāt savas attiecības no citu cilvēku ietekmes, tad 2019. gada ziema dos ārkārtīgi laimīgas pārmaiņas.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Mežāzis

Mežāzis, saskaņā ar horoskopu 2019.gadam, būs spējīgs uz daudz ko mīlas jomā: to šarms palielināsies. Tomēr astrologi brīdina, ka nākamā gada ziemas mēneši var būt īsta pārbaude Mežāžiem, kuri vēl nav atraduši savu mīlestību. Liktenis nodrošinās izvēli ātri un bez kompromisiem. Par laimi, vientuļajiem Mežāžiem nav jābaidās: lēmums būs acīmredzams, un izvēle ir pareiza. Ģimenes pārstāvjiem nevajadzētu baidīties no jauna virzienā – ikviens solis ceļā uz nezināmo sanāksmi būs neaizmirstams piedzīvojums. Pavasarī daudzi Mežāži tuvosies saviem sapņiem un stabilitātei attiecībās ar partneri. Jaunu attiecību uzsākšana vai esošo problēmu risināšana ir vēlama vasarā vai tuvāk ziemai (no 26. novembra līdz 2. decembrim). Šajos laikos Mežāzis spēs precīzi pārbaudīt citu nodomus un novērst daudz neatgriezeniskas sekas.

Ūdensvīrs

Dzimušajiem Ūdensvīra aizgādībā, gads atdzīvinās daudz neaizmirstamu jaunu iespaidu. Iespējams, ka paši Ūdensvīri jutīsies, ka viņi ir kļuvuši brīvāki savā domās, vārdos un vēlmēs. Venēra, mīlestības patrons, apmeklēs šī zīmes zvaigznāju divas reizes gadā – no 1. marta līdz 25. martam un no 10. decembra līdz 1. janvārim. Planētas pozitīvā ietekme palielinās lomu cienījamajās lietās. Iemīlējušies Ūdensvīri, šajā periodā sajutīs nepieredzētu spēka un emociju pieaugumu, viņi piedzīvos maigas sajūtas un mežonīgas kaislības. Saskaņā ar horoskopu 2019. gadam, pavasara un ziemas mēneši ir vispiemērotākais laiks meklēt mīlestību, stiprināt un  atjaunot attiecības. Pārējos mēnešos jums vajadzētu būt piesardzīgākam, jo ​​īpaši, ja Ūdensvīrs vēl nav atveseļojies no smagas šķiršanās un neveiksmīga romāna – pastāv risks, ka to satvers neērtās un pat toksiskas attiecības. Nebaidieties no pārmaiņām – it īpaši, ja tie notiek romantisku attiecību jomā. Pretējā gadījumā rutīna var nospiest ar garlaicību un sabojāt pat visdaudzsološākos romānus.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Zivis

Nākamais gads var būt izmēģinājumu un kļūdu laiks mīlestībā Zivīm. Astrologi iesaka Zivīm apslāpēt savu pragmatismu, pārvaldīt emocijas un pārtraukt idejas aizskaršanu. Gada sākums pateiks Zivīm to, kāds virziens ir jāizdara, lai vienreiz un uz visiem laikiem mainītu savu dzīvi. Ziemā un pavasarī ir svarīgi pamanīt visas pazīmes un izmaiņas, kas norisinās apkārt. Tāpat ir nepieciešams attīstīt jutīgumu pret ģimenes un mīļotā padomu, tad Venēras pavasara pāreja uz Zivju zīmi (26. marts – 19. aprīlis) būs vislabvēlīgākais periods, lai īstenotu dažādas ar mīlestību saistītas vēlmes. Šoreiz sāksi nepieciešamos mehānismus, kas kļūs par jaunu attīstības stadiju tikai ar nosacījumu, ka Zivis vairs neatgrūdīs veiksmi ar pesimismu un konfliktiem ar partneri. Viņiem ir jāmēģina ar visiem līdzekļiem izvairīties no norādīto atšķirību attīstīšanas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment