2024. gada jūnija beigas būs karstas, pat nedomājiet par šo darbību veikšanu: Tamāra Globa pastāstīja, kas mūs sagaida

Pirmais vasaras mēnesis nereti ir bagāts ar dažādiem nozīmīgiem notikumiem uz pasaules skatuves. Un tad planētas 2024. gada jūnijā tika novietotas ļoti interesantā veidā, izraisot lielu interesi daudzos slavenos un ne tik slavenos ezotēriķos un ekspertos.

Jā, acīmredzot mūs gaida pārmaiņas, turklāt vietās, kur to gandrīz neviens nebija gaidījis. Tāpēc jums jācenšas būt gatavam šim brīdim.

Tamāra Globa apgalvo, ka beidzot ir sasniegusi izpratni par nākotnes notikumu horizonta pilnīgu priekšstatu un tagad var dalīties tajā ar visiem.

Viņa saka, ka jūnijs ir mēnesis, kas var mums daudz pastāstīt. Ieskaitot nākotnes un pat pagātnes notikumus. Tie, kuriem mēs sākumā vienkārši nepievērsām uzmanību.

Viņas kā ekspertes uzdevums ir salikt kopā visus nepieciešamos puzles gabalus un tikt līdz patiesībai, lai arī cik tas maksātu.

PLANĒTAS 2024. GADA JŪNIJĀ

Jūnijs ir laiks, kad ezotērīķi un zvaigžņu eksperti īpaši cieši aplūko naksnīgās debesis, vērojot planētu novietojumus un ietekmi uz Zemi.

Šomēnes planētu konfigurācijas var būtiski ietekmēt dažādus mūsu dzīves aspektus, tostarp ekonomiku, klimatu un pat nākotnes tendences Eiropā un pasaulē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment