21. maija horoskops – nepārmet sev pagātnes notikumus!

#AUNS  tevi moka neziņa par to, kas  notiks, bet bažām nav pamata – tu esi visu darījis pēc tīrākās sirdsapziņas, visums tevi atalgos!

#VĒRSIS  tavs noskaņojums būs mainīgs visas dienas gaitā, vislabāk esi kopā ar cilvēkiem, ko vari paciest, vai labāk esi vienatnē.

#DVĪŅI  šodien sanāks iepazīt sevi citā gaismā, jo pieķersi sevi darām neraksturīgas lietas. Tas nav nekas slikts, tieši otrādi!

#VĒZIS  emocionāli šī nebūs tā labākā diena, bet tu vari darīt visu lai to uzlabotu, nedomā par pienākumiem, bet to, ko vēlies tu!

#LAUVA  no rīta nebūs viegli ieiet dienas ritmā, var sanākt ķibeles, bet pret vakaru viss izdosies lieliski(kamēr vien neslinkosi!)

#JAUNAVA šī ir lieliska diena jaunu projektu uzsākšanai, esi saņēmis kārtīgu enerģijas devu pateicoties mēness ietekmei

#SVARI  šodien nāksies iznākt no savas komforta zonas, emocionāls laiks, bet vismaz sajutīsi, ka patiešām dzīvo, nevis tikai eksistē!

#SKORPIONS ar stūrgalvību nekur tālu netiksi, šodien būs jāmācās ļauties straumei, jo tā var sasniegt labākos rezultātus!

#STRĒLNIEKS  ir nobriedis pamatīgam darbam – no tā var ciest sociālā dzīve, atceries, ka ne visiem ir tādas ambīcijas kā tev!

#MEŽĀZIS  šodien iespējams satiksi kādu pagātnē svarīgu cilvēku, labu draugu. tā būs iespēja atjaunot attiecības vai aizvērt durvis pa visam!

#ŪDENSVĪRS  ir pienācis laiks pieņemt lēmumu, sākumā var šķists grūts ņemot vērā iepriekšējos uztraukumus, vadies pēc sirds!

#ZIVIS aizmirsti par pagātnes aizvainojumiem, nelaižot to vaļā tu esi vienīgais cietējs.  Vakarā vēlams ieplānot romantiskas aktivitātes

Leave a Comment