21. marta horoskops – viss ies uz augšu!

#AUNS Iestājoties pavasarim, pieaugs gan tava apņēmība, gan optimisms – visums par tevi rūpējas. Visiem šķēršļiem rāpsies pāri kā niekiem! Šodien ir labi pārdomāt nedēļas notikumus un saprast, ko neesi paspējis izdarīt.

#VĒRSIS Visums beidzot uzklausīs tavas lūgšanas – tas nozīmē, ka iegūsi ilgi gaidītās atbildes, ko darīt un kā rīkoties. Tāpēc, kad šodien uzradīsies visādi šķēršļi, tu zināsi kā tos apiet, vai izlauzties cauri! Visu izšķirs laiks, tāpēc koncentrējies!

#DVĪŅI Pēdējā laikā tu varētu būt fiziski un morāli noguris, tāpēc ir jālīdzsvarojas un mazliet “jāatlaižas”! Dari to, kas ir uz sirds! Diena paies pozitīvā gaisotnē tikmēr, kamēr tu pats koncentrēsies uz pozitīvajām lietām!

#VĒZIS Šodien zvaigznes saka, ka šodien tavs optimisms būs lipīgs, un ar savu pozitīvo attieksmi spēsi priecēt arī cilvēkus sev apkārt! Izbaudi šo dienu, ļaujies emocijām un atlaid vadības grožus – tici, viss notiks tāpat!

#LAUVA Brīvdiena ir īstais laiks, kad uz lietām tu varētu sākt raudzīties no cita leņķa! Tas var būt gan dēļ pašatklāsmes, gan cita jauniepazīta cilvēka ietekmē… Izdomā plānu šīm brīvdienām, neļauj tām aiziet pašplūsmā!

#JAUNAVA Šodien būs visnotaļ interesanta diena. Hmm… tavā dzīvē zvaigznes iezīmējušas svešinieku vai cilvēku, ko tu atklāsi no jauna! Intriģējoši! Šī diena izdosies, galvenais, spēt saskatīt visu kopainu!

#SVARI Beidzot ir brīvdiena un tu vari izgulēties un atlaist vadības grožus. Tevī modīsies radošā pusi un būs noskaņa uz mazām ballītēm vai došanos cilvēkos! Izbaudi brīvības sajūtu, uzlādē savas “baterijas!”

#SKORPIONS Vairāk par visu gribēs beidzot ieviest kārtību savā apziņā un dzīvē! Nesteidzies un izmanto visus ieročus, lai to paveiktu! Šodien būs jāpalīdz arī citiem, gribi to vai nē, bet vismaz tev būs vēlāk gandarījums par to!

#STRĒLNIEKS Beidzot sajutīsi, ka attiecību ziņā viss palēnām ies uz augšu! Jauna informācija atvērs tev acis un daudz ko varēsi saprast! Izmanto dienu, lai visu saliktu pa plauktiņiem un tu beidzot varētu pievērsties tam, ko pa īstam gribi!

#MEŽĀZIS Zvaigznes šodien modinās tevī drosmi iepazīt sevi un cilvēkus apkārt labāk! Tava ziņkārība palīdzēs atklāt daudz jauna! Centies netiesāt cilvēkus ar pirmo iespaidu – vārdi ir viena lieta, darbi var būt pavisam savādāki!

#ŪDENSVĪRS Šīs diena un brīvdienas kopumā būs lielisku emociju piepildītas! Spēsi atklāt jaunas spējas, kuras izmantot mērķu sasniegšanā! Pavasara iestāšanās atmodinās tavas apslēptās dvēseles stīgas… jā, es runāju par romantiku!

#ZIVIS Šī diena sāksies ar pamatīgu spēka pieplūdu, principā atgūsi visu, ko vakar nedabūji no saules. Sagaidāma jauna apņēmības devas ieplūšana tavā apziņā! Gribēsi doties cilvēkos, pavadīt labi laiku un izbaudīt dzīvi pilnībā!

 

Leave a Comment