22. janvāra dienas horoskops– ļaujies visuma vadībai!

#AUNS  tava uztvere piedzīvos transformāciju pateicoties zivju mēnesim, tas var mainīt arī virzienu, kurā tu dodies!

#VĒRSIS  saules pāreja ūdensvīra zvaigznājā nodrošinās tavai pasaulei vieglumu un mazliet izklaides – esi pateicīgs!

#DVĪŅI  šodien jābūt piesardzīgam – zivju mēness var radīt ilūzijas; viss, ir jāizvērtē ar kritisku aci
– tas ir svarīgi!

#VĒZIS  spēsi uz notiekošo paraudzīties no cita skatupunkta, atklāsies, ka nav jau tik slikti, tāpēc nestreso un vnk rīkojies!

#LAUVA  šodien tiks pamodināta tava radošā puse, lai ko tu darītu – šodien viss ies kā pa sviestu! Daudz jaunu, labu ideju!

#JAUNAVA  Šīs dienas fokusā ir jābūt tavai ģimenei. Ūdensvīra saule šonakt var piepildīt tavus sapņus ar pārsteidzošām vēstīm!
#SVARI  pieskati, lai tas, ko tu runā sakrīt ar to, ko tu dari. šodien tevi var pavērties negaidīta iespēja, ko nedrīkst laist garām!

#SKORPIONS Veiksmīga diena – ūdensvīra saule stiprinās tavu pašapziņu un bīdīs tevi pareizajā virzienā(tas par nākotni!)
#STRĒLNIEKS  ja rodas strīdi, labākā stratēģija ir vienkārši iet prom, neļauties provokācijām, īpaši, ja tas notiek ar tuvajiem!

#MEŽĀZIS  šodien vajadzētu paskatīties atpakaļ uz padarīto, ja ieraugi kļūdas – rīkojies nekavējoties. Vakarā būs iespēja socializēties
#ŪDENSVĪRS  šodien koncentrējies uz kvalitāti nevis kvantitāti!  Pieņem cilvēkus, tādus, kādi viņi ir, nebrīnies ja uzplauks jauna mīla!
#ZIVIS  šodien var rasties apjukums, kas neļaus tev koncentrēties uz svarīgāko, bet liks ņemties par sīkumiem – turies tam pretī!

Leave a Comment