22. marta dienas horoskops – atgriezīsies ticība sev!

dienas horoskops

#AUNS  Sagaidāma jauna apņēmības devas ieplūšana tavā apziņā! Gribēsi doties cilvēkos, pavadīt labi laiku un izbaudīt dzīvi pilnībā!

 

#VĒRSIS  Šīs diena un nedēļa kopumā būs lielisku emociju piepildītas! Spēsi atklāt jaunas spējas, kuras izmantot mērķu sasniegšanā!

 

#DVĪŅI  Zvaigznes šodien modinās tevī drosmi iepazīt sevi un cilvēkus apkārt labāk! Tava ziņkārība palīdzēs atklāt daudz jauna!

 

#VĒZIS  Attiecību ziņā viss palēnām ies uz augšu! Jauna informācija atvērs tev acis un daudz ko varēsi saprast!

 

#LAUVA  Vairāk par visu gribēs beidzot ieviest kārtību savā apziņā un dzīvē! Nesteidzies un izmanto visus ieročus, lai to paveiktu!

 

#JAUNAVA  Pieaugs gan tava apņēmība, gan optimisms – visums par tevi rūpējas. Visiem šķēršļiem rāpsies pāri kā niekiem!

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. martam

#SVARI  Kad šodien uzradīsies visādi šķēršļi, tu zināsi kā tos apiet, vai izlauzties cauri! Visu izšķirs laiks, tāpēc koncentrējies!

 

#SKORPIONS Pēdējā laikā tu varētu būt fiziski un morāli noguris, tāpēc ir jālīdzsvarojas un mazliet “jāatlaižas”! Dari to, kas ir uz sirds!

#STRĒLNIEKS  Zvaigznes saka, ka šodien tavs optimisms būs lipīgs, un ar savu pozitīvo attieksmi spēsi priecēt arī cilvēkus sev apkārt!

 

#MEŽĀZIS  Uz lietām tu varētu sākt raudzīties no cita leņķa! Tas var būt gan dēļ pašatklāsmes, gan cita jauniepazīta cilvēka ietekmē…

 

#ŪDENSVĪRS  Hmm… tavā dzīvē zvaigznes iezīmējušas svešinieku vai cilvēku, ko tu atklāsi no jauna! Intriģējoši! Šī diena izdosies!

 

#ZIVIS Tevī modīsies radošā pusi un būs noskaņa uz mazām ballītēm vai došanos cilvēkos! Izbaudi brīvības sajūtu!

Leave a Comment