22. marta horoskops – neļaujies negatīvām emocijām!

#AUNS  Šodien vispirms parūpējies par savām interesēm – tu tās drīksti nolikt pirmajā vietā. Var rasties situācijas, ar kuru varēsi tikt galā tikai tad, ja pielāgosies – te stūrgalvībai nebūs vietas. Atbrīvojies no uzkrātās spriedzes sportojot!
#VĒRSIS Lai kaut ko panāktu, nāksies stingri pastāvēt uz saviem principiem un neļauties citu iespaidam. Padomā par to, ko tu vēlies sasniegt un nospraud mērķus – negaidi, kad kaut kas notiks pats no sevis – tā vienkārši nekad nenotiek!
#DVĪŅI Mazliet palīdzība no visuma un tev izdosies paveikt vairāk nekā pats biji plānojis. Attiecības ar tuvajiem cilvēkiem uzlabosies, jutīsi, ka dzīvē iestājas harmonija. Esi pateicīgs dzīvei un visumam par visu, ko esi piedzīvojis!

#VĒZIS Nesāc ārdīties, kad kaut kas nenotiek, kā tu vēlies – padomā vai pats neesi vainīgs pie tā! Lai dzīvē rastu vairāk harmonijas neļauj negatīvām emocijām (īpaši tām, kas nāk no apkārtējiem) kontrolēt tavu prātu – cīnies pret tām!

#LAUVA Ne viss ir tā kā izskatās – patiesībā ir pat labāk! Kāds no mīļajiem cilvēkiem vēlies saņemt vairāk uzmanības no tevis – ieplāno kaut ko jauku šim vakaram.  Uzklausiet viens otru un izkratiet sirdis – tev kļūs vieglāk.

#JAUNAVA Šobrīd koncentrējies uz brīvdienām un to, kā tās vislabāk pavadīt. Par visu citu varēsi domāt pirmdien, vēl ir laiks! Ja tu kaut ko patiešām vēlies sasniegt, tad nekādā gadījumā neatkāpies, lai arī ar kādām grūtībām tu sastaptos!

#SVARI Šodien vairāk laika pavadīsi domājot un sapņojot, nekā kaut ko darot. Tā arī šodien vajag – kad tad vēl tev būs tāda iespēja? Nenoslogo sevi plānojot nākamo nedēļu – tā par laimi nebūs tik sarežģīta, tu varēsi daudz izdarīt priekš sevis!
#SKORPIONS Ja vēlies šodien kaut ko darīt – pārāk neiespringsti uz ieplānoto, ļauj visumam veikt savas korekcijas un viss notiks labāk, nekā būsi gaidījis.  Pēdējā laikā laikā tu pārāk maz uzmanības esi pievērsis savai Vese***a – tā var likt par sevi manīt!  

#STRĒLNIEKS Dienu atvēli savām vajadzībām – parūpējies gan par savu iekšieni, gan ārieni. Skaties uz lietām pozitīvāk, negruzies par sīkumiem. Vakaru pavadi tuvāko cilvēku sabiedrībā – dalieties savās sajūtās un smelieties enerģiju viens no otra!
#MEŽĀZIS  Šī būs spontāna diena – radīsies piedāvājumi, kurus nevarēs laist garām. Tomēr ievēro zināmu piesardzību, ne viss tev nāk par labu – domā ar galvu. Emocijas sitīs augtu vilini – liela iespēja, ka iznāks ārā kaut kas tāds, ko ilgi esi turējis savā sirdī.

#ŪDENSVĪRS šodien garastāvoklis nebūs no tiem labākajiem – labāk turies patālāk no pārējiem, citādi pateikti visu, ko par viņiem domā. Tev varbūt novelsies smagums no pleciem, bet tas var nodarīt sāpes kādam tuvam cilvēkam. Padomā par to!

#ZIVIS Lai šodien labāk izprastu apkārtējos un to, kas notiek, nāksies pakāpties soli atpakaļ un apstāties, lai paraudzītos uz lietām no jauna skatu punkta. Ir iespējams, ka nonāksi izvēles priekšā – ja prāts tev nevar pateikt, ko darīt, paļauties uz savu sirdi!

Leave a Comment