23:23 vai 11:11. Ko nozīmē vienādi pulksteņu laiki, jeb vienādās stundas un minūtes

stundu un minūšu sakritība pulkstenī vienādi pulksteņu laiki

Daudzi cilvēki ievēro, ka viņu dzīvē gadās zīmīgi, precīzi skaitļi  – piemēram, vienādi pulksteņu laiki, pamana tos pulkstenī, transportlīdzekļu numerācijas zīmēs, dokumentos, dažādos tablo. Gadās, ka noteiktā dzīves periodā kāds skaitlis burtiski seko, reizēm pat sapņos!

Vai tas tiešām kaut ko nozīmē? Reizēm Tavs iemīļotais skaitlis, pat ja tas sastāv no vairākiem cipariem, parādās ļoti bieži. Tik bieži, ka nespēj tam nepievērst uzmanību – arī tā ir zīme! Ja neilgu laiku pirms tam esi ko vēlējies vai Tevi mocījušas šaubas par kāda lēmuma pieņemšanu, tā, ļoti iespējams, ir ilgi gaidītā atbilde, kas pateiks priekšā, kā rīkoties – vai vērts cīnīties par izvirzīto mērķi?!

Lasi vēl: Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 1. – 5. datumā dzimušie

Bieži skaitļu valodā pie mums vēršas kādi augstāki spēki, sūtot norādes un enerģijas impulsus, kas būs vajadzīgi tuvākajā laikā. Katrs skaitlis vibrē noteiktā frekvencē, tāpēc dažādi skaitļi un to apvienojumi nes neatkārtojamas enerģētiskās īpašības. Skaitļu enerģiju pastiprina mūsu uzmanība, paaugstinot dvēseles psihoenerģētisko potenciālu.

 

Vienādi pulksteņu laiki

0 vai 00:00 — signāls par nepieciešamību ievērot prāta klusumu, mieru un samierināšanos. Ja to neizdarīsi, vari iekulties nepatikšanās.

11 vai 11:11 — ego vibrācija, kas nes gribas, izlēmības un savas individualitātes realizācijas enerģiju. Ja šos skaitļus pamana darbīgs, ar gribasspēku apveltīts cilvēks, tas nozīmē, ka viņš pārāk daudz uzmanības velta savai personībai – nepieciešams samazināt aktivitāti ārējā pasaulē. Ja  vienādi pulksteņu laiki, jeb šo skaitli redz dzimis pesimists, tātad augstākie spēki viņu apvelta ar gribas enerģiju, entuziasmu un izlēmību, lai palīdzētu noticēt pašam sev.

 vienādi pulksteņu laiki, jeb vienādās stundas un minūtes

12 vai 12:12 — zināšanu un gudrības frekvence, kā arī norāde uz augstāko spēku aizsardzību. Tas ir ļoti labvēlīgs skaitļu savienojums, kas signalizē par to, ka cilvēks sasniedzis energoinformācijas līdzsvaru ar apkārtējo pasauli.

13 vai 13:13 — signalizē par to, ka pienācis laiks iegūtās zināšanas pielietot praksē, aktīvi īstenot un parādīt savu pieredzi un prasmes citu cilvēku labā. Ja to neizdarīsi, dzīve var būtiski pasliktināties.

14 vai 14:14 — Zemes evolūcijas ciklu sakrālais skaitlis. Tas apzīmē dvēseles pāreju nākamajā attīstības līmenī, nākamajā evolūcijas cilpā.

 

Lasi vēl: Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 6. – 10. datumā dzimušie

 

15 vai 15:15 — nes garīgās mīlestības un radošās ekstāzes vibrācijas. Tas ir iedvesmas impulss un kosmosa signāls par nepieciešamību attīstīt un parādīt radošos talantus.

16 vai 16:16 — bezgalīgā laika skaitlis, mūžības un absolūtās gudrības skaitlis. Tā ir zīme par kosmosa augstākā garīgā līmeņa spēku aizsardzību. Skaitlis 16 nes vibrācijas, kas palīdz prātam koncentrēties un ieiet izmainītā apziņas stāvoklī, lai varētu apvienoties ar kosmisko saprātu.

17 vai 17:17 — absolūtās gribas un augstākā taisnīguma skaitlis. Tas nes milzīgu spēku, kura īpašnieks iegūst augstāko garīgo varu, prasmi valdīt pār stihijām un smalkajām enerģijām. Skaitlis 17 norāda uz cilvēka dvēseles saistību ar karmas kosmiskajiem valdniekiem.

 vienādi pulksteņu laiki, jeb vienādās stundas un minūtes

18 vai 18:18 — nes attīrīšanās un atjaunošanās vibrācijas, palīdz dvēselei sasniegt miera un saskaņas stāvokli, tas arī ir augstākās aizsardzības skaitlis.

19 vai 19:19 — robežvibrācijas, kas signalizē par stāvokļa pagaidu raksturu, iespējamiem konfliktiem ar apkārtējiem.

20, 22 un to pāri — brīdina par bioenerģijas nepietiekamību un sniedz papildu enerģētiskās barošanās plūsmu aurai un smalkajiem ķermeņiem. Tas signalizē, ka jāpievēršas savai Vese***ai.

21 un 21:21 — sapņu un plānu īstenošanās skaitlis, nes vibrācijas, kas veicina domu materializāciju.

 

Lasi vēl: Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 11. – 15. datumā dzimušie

 

33 — nes fiziskās aktivitātes, gribas, izlēmības un grūtību pārvarēšanas vibrācijas. Tas nav vienkāršs skaitlis, tas norāda uz gaidāmiem pārbaudījumiem dzīvē.

44 — izturības, stabilitātes, uzticamības un blīvas matērijas skaitlis. Brīdina par dzīves stagnāciju, situācijām, kad cilvēks apaug ar ierastu stereotipu bruņām un nevēlas pamest komforta zonu. Lai notiktu turpmāka attīstība, no tā visa jāatbrīvojas.

55 — radīšanas vibrācijas, pašrealizācija, aizraušanās, signalizē par to, ka nepieciešams realizēt savus talantus ārējā pasaulē. Šis skaitlis līdzīgs ar 15 skaitļa vibrācijām, tikai darbojas kolektīvā līmenī. Tas nes impulsu, kas vērsts uz cilvēku apvienošanos grupas, radošos kolektīvos un sniedz enerģiju radošai kopdarbībai.

66 — norāda uz to, ka cilvēka garīgās zināšanas un materiālā dzīve ir nošķirtas. Signalizē, ka cilvēks nevar realizēt garīgās zināšanas parastajā dzīvē un nepiemēro morālos likumus saskarsmē ar citiem cilvēkiem.

77 — signalizē par nepieciešamību pavadīt kādu laiku vienatnē un ierobežot sabiedriskos kontaktus, lai nodotos dziļai pašanalīzei un pārdomātu kādu noietu dzīves posmu.

 vienādi pulksteņu laiki, jeb vienādās stundas un minūtes

88 — neparedzamības, negaidītu dzīves pavērsienu, brīvības, ierobežojumu noņemšanas vibrācijas. Šo vibrāciju ietekmē viegli apjukt, jo tas ir ļoti koncentrēts enerģijas impulss, ko jāapgūst pakāpeniski, necenšoties paspēt visu uzreiz.

99 — spēcīgs kosmiskās enerģijas impulss, kas var parādīties kā likteņa dāvana, kāds ievērojams sasniegums, ko cilvēks pat pats no sevis nav gaidījis.

 

Ja savu atbildi šeit neatradi, iesakām izlasīt vēl plašāku materiālu par vienādiem pulksteņu laikiem un to nozīmi. Kāda ir pulsktens laik 10:10, 22:22 un visu pārējo pulksteņu laiku padziļinātā nozīmē. Spied šeit!

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment