24. aprīļa horoskops – var rasties pārpratumi!

#AUNS Gatavojies – šodien var būt ne viena vien konflikta situācija – tas viss saistīts ar spēcīgiem emociju uzplūdiem un pārpratumiem mēness iespaidā, šķiet, ka neviens nevēlas klausīties citus. Uztver to ar vēsu prātu!

#VĒRSIS Šodien tev nāksies aizstāvēt sevi, savu viedokli kādā jautājumā, kas tev ir sirdij tuvs. Nepakļaujies citiem, parādi, izskaidro, liec viņiem saprast tavu nostāju. Lai atjaunotu optimismu, pavadi laiku ar tuvajiem!

#DVĪŅI Saule tevī šodien pamodinās kareivīgo pusi, būsi spējīgs paveikt vairāk nekā biji plānojis, fantastika. Noskaņojums būs labs, lai ko tu arī darītu. Ļauj savam prātam mazliet atpūsties– ļaujies sirds vēlmēm!

#VĒZIS Šodien beidzot izdosies sajust ilgi gaidīto izrāvienu, viss sāks virzīties vēlamajā virzienā – tevi vairs nekas neattur no mērķu sasniegšanas! Kamēr mēness tev ir labvēlīgs pievērsies personīgo lietu risināšanai.

#LAUVA Tev šodien būs pilns ar jaunām idejām un iespējām, ko izmantot un darīt, šīs dienas mēness iespaidā, izmanto šo mirkli! Nāksies arī pievērsties konfliktu risināšanai, par laimi, tavs viedoklis tiek augstu vērtēts!

#JAUNAVA Šodien apkārtējie būs diezgan emocionāli, jā arī tu, tāpēc elpo dziļi un domā, ko tu runā, lai nesanāktu lieki konflikti. Ja grūti paciest notiekošo, labāk dodies tālāk no pārējiem un darbojies viens, tiekot galā ar savām domām .

#SVARI šodien būs iedvesmots analizēt un sakārtot savas finanses, pienākumus un personīgos mērķus. Mēness iespaidā jutīsi pārmaiņas savā sirdī, tāpēc pievērs vairāk uzmanības savai sirdij, ko tā vēlas.

#SKORPIONS Lai šodien tiešām izdotos kaut ko izdarīt, nāksies bēgt prom no apkārtējiem – visi tev traucēs un gribēs dod “padomus.” Domas un idejas tevī radīsies gaismas ātrumā, pieraksti tās, lai neaizmirstu!

#STRĒLNIEKS Dienu ir jāuzsāk enerģiski, darbojoties, dziedot, kā vien vēlies, tikai lai varētu uzlādēties un pilnā sparā pievērsties darbiem. Jo ātrāk tiksi ar tiem galā, jo ātrāk varēsi pievērsties izklaides aktivitātēm – ir taču piektdiena!

#MEŽĀZIS Šodien, izmantojot savu šarmu un pārliecināšanas spējas, varēsi panākt vēlamo un tikt galā ar jebkuru blokādi! Gaidāmi uzlabojumu naudas jomā, bet tas nenozīmē, ka vari sākt tērēties pa labi, pa kreisi!

#ŪDENSVĪRS šodien gribēsies sevi vairāk izpaust radošā veidā – zīmē, dziedi vai dari ko citu, kas tev padodas! pateicoties saulei šodien varēsi mazliet ieskatīties nākotnē, tas arī nozīmē, ka ir jāsāk palaist vāļā pagātni!

#ZIVIS Attiecībās šodien var gadīties kādi pārpratumi, tāpēc centies izteikties cik skaidri vien vari. Ja sāk likties ka kāda draudzība vairs nenes nekādu labumu, iespējams ir laiks to izbeigt un doties citā virzienā.

Leave a Comment