24. marta dienas horoskops– cīnīsies pats ar sevi!

#AUNS  Ja šodien pamēģināsi paskatīties uz sevi no malas, atklāsi patiesību, kāpēc tevī ir iekšējie konflikti! Ja sapratīsi, kuri ir tavi klupšanas akmeņi un centīsies tos apiet – vēl jo labāk!

 

#VĒRSIS  Šodien tevī var mosties mazs dumpinieka gars – darboties pēc plāna būs grūti, bet nevar jau arī tevi vainot– rīt sākas brīvdienas! Būsi kā brīvs gars, kas gribēs uzsūkt visuma enerģiju.

 

#DVĪŅI  Zvaigznes saka, ka šodien nāks atklāsme -sapratīsi, ko tev vajag un tas nav tas, ko tu domāji, ka tev vajag! Galvenais, nepārdzīvo, ja tas nesakrīt ar to, ko citi bija iedomājušies, galu galā– šī ir tava dzīve.

 

#VĒZIS  Laba diena, lai pabeigtu iesākto, vai uzsāktu ko jaunu, bet ne apjomīgu! dienas otrā pusē tava enerģija (gan radošā, gan seksuālā) dubultosies tāpēc ieplāno visu atbilstoši tam, neapspied savas vēlmes!

 

#LAUVA  Neskatoties uz pārliecību par sevi, mierā neliek sajūta, ka kaut kas nav īsti tā… Šodien izdosies saskatīt problēmu! Tikai necenties visu risināt emociju vadīts, tas nekad ne pie kā laba nenoved!

 

#JAUNAVA  Gribēsies apslāpēt savas emocijas, tomēr tās sprauksies cauri… Daudz notikumu un skraidīšanas! Mēģini atbrīvoties no liekā, tā, kas tevi attur no tā ko tu vēlies– nebūs viegli, bet tu jau zini, ka vajag!

 

#SVARI  Saglabā vēsu prātu un dari visu iespējamo, lai izvairītos no konfliktiem! Ja kaut kas neizdodas, nevajag sevi šaustīt! Tev ir paveicies, jo visums šobrīd palīdz tev kārtot visas lietas no augšas, vakarā to jo īpaši sajutīsi!

 

#SKORPIONS Mēness motivēs tevi doties uz priekšu un iekļauties inovatīvu cilvēku bariņā! Laiks realizēt savus sapņus! Bet no mēness arī ir jāuzmanās– tā šī brīža spēcīgais stāvoklis var arī aptumšot tavu domu skaidrību!

 

#STRĒLNIEKS  Šodien visums visu saliks pa plauktiņiem. Tavas prasības un mērķi pret sevi augs augumā! Tas tāpēc, ka būs sajūta, ka zini, ko vēlies sasniegt! Jāizdomā tikai kā– meklē kompanjonus ar līdzīgu domāšanu.

 

#MEŽĀZIS  mēness izgaismos tavus šobrīd lielākos izaicinājumus un dzīves jomas, kurās ir jāievieš kārtība! Sapratīsi, kas jādara, lai atgūtu līdzsvaru! Visums arī piestrādās pie tā, lai tu spētu saredzēt kopbildi!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien, iespējams, domās klīdīsi prom no darbiem, drīzāk  pievērsīsies personīgo problēmu/attiecību risināšanai. Mēģini izgludināt robus savā emociju pasaulē– ja vajag, nebaidies un atklāj savas kārtis!

 

#ZIVIS Zvaigznēs jūtams mazs konfliktiņš, īpaši mēness deļ, kurš izgaismos šo dienu! Labāk meklēt kompromisu, nekā cīnies ar vējdzirnavām. Seko sirdij un zināsi ko darīt, pat ja prāts teiks ko citu!

Leave a Comment