Kā izvēlēties laimes dārgakmeni- talismanu atbilstoši zodiaka zīmei

gemstone-shampoo

Šis raksts bija publicēts 1933/4 gada kalendārā “Īstie senču pravietojumi un lietderīgi padomi katram”, tāpēc valodas stilam nepievērsiet lielu uzmanību. Tomēr, tālajā 1933. gadā runas stils bija nedaudz citādāks nekā patreiz.

Katrs okultists tic, ka dārgakmeņi glabā sevī dzīvību, t.i. ka viņiem ir dažādi īpatnēji izstarojumi, gluži kā katrai dzīvai būtnei. Pie šī ieskata pieturējās jau senās austrumu tautas, kas nēsāja dārgakmeņus kā aizsargus pret dažādiem ļauniem – garīgiem un fiziskiem – iespaidiem.

Tagad, kopš dažiem gadiem dārgakmeņi – amuleti kļuvuši par modes lietu. Dārglietu veikalos jūs sastapsiet pat veselu lielu krājumu “laimes akmeņu”, kas jau iepriekš piemēroti jūsu dzimšanas stundai un mēnesim. Katrs cilvēks ar veselu prātu var sajēgt, ka nav divu tādu radījumu uz pasaules, kuru liktenis būtu pavisam vienāds.

Kas iepazinies ar astroloģiju, tas zinās, kāpēc tas tā ir, un tas jums tūlīt pateiks, ka ne visi, kas dzimuši vienā un tajā pašā mēnesī, var nēsāt vienu un to pašu dārgakmeni.

Šķirsti tālāk, lai lasītu dārgakmeņu nozīmi un kādu iespaidu tas atstāj:

Leave a Comment