25. maija horoskops – saņem sevi rokās!

#AUNS  ir par agru lai precīzi plānotu nākotni, bet tas tev neliedz par to domāt! Esi pateicīgs par šo mirkli un visu, ko esi piedzīvojis.
#VĒRSIS  pārmaiņas nav vieglas, bet zināmos gadījumos tās nāk par labu, ļaujies notikumu gaitai un izvairies no strīdiem ar sevi.
#DVĪŅI  diena iesāksies viegli, bet esi gatavs asumiem. Ja vēlies lai nedēļa izdotos, sāc to plānot jau šodien un pieturies pie tā – visums tev palīdzēs!
#VĒZIS  ir laiks novilkt rozā brilles un pārstāt dzīvot ilūzijās; esi atklāts sarunās ar citiem. Pārdomā savus nākotnes mērķus.
#LAUVA jauna nedēļā ir sākusies, tāpēc nenomet to zemē strīdoties un darot nevajadzīgas lietas, bet izbaudi to un saņem sevi rokās jaunai nedēļai.

#JAUNAVA  nesoli to, ko nevarēsi izpildīt; ja ir nepieciešama palīdzība, nebaidies to prasīt, jo neviens nav ideāls un visu zinošs!
#SVARI  visums tev šodien atklās daudz jauna- ieklausies. Smagais darbs beidzot sāks atmaksāties, ieraudzīsi tā augļus.
#SKORPIONS nepamet novērtā svarīgus cilvēkus- pavadi laiku ar viņiem un izrādi savu pieķeršanos. Beidzot saņemsi vairāk brīvību- izbaudi!

#STRĒLNIEKS  enerģijas trūkums ir izskaidrojams ar to, ka pārāk daudz to atdod citiem. Paņem pauzi no darbiem un smelies enerģiju mierā
#MEŽĀZIS  pietiek izvairīties no ārpasaules noslēdzoties sevī- iznāc no slēpņa un atjauno savu saikni ar pasauli, socializējies
#ŪDENSVĪRS  šodien tev tiks dotas vairākas izvēles iespējas. Apdomā labi, pirms rīkojies, neesi stūrgalvīgs un padomā arī par citiem.
#ZIVIS Kāpēc visi šodien vēlas tavus padomus? Jo tu izstaro gaišumu un gudrību un esi spējīgs palīdzēt, tāpēc atbalsti citus grūtībās.

Leave a Comment