25. marta dienas horoskops – saglabā vēsu prātu!

dienas-horoskops

#AUNS  Atklāsi patiesību, kāpēc tevī ir iekšējie konflikti! Ja paskatīsies uz visu no malas – vēl jo labāk!

 

#VĒRSIS  Šodien tevī var mosties mazs dumpinieka gars – darboties pēc plāna būs grūti! Brīvs gars, kas gribēs paskraidīt pa debess jumu!

 

#DVĪŅI  Zvaigznes saka, ka šodien nāks atklāsme -sapratīsi, ko tev vajag un tas nav tas, ko tu domāji, ka tev vajag!

 

#VĒZIS  Laba diena, lai pabeigtu iesākto, vai uzsāktu ko jaunu! Enerģija dubultosies (sevišķi dienas otrajā pusē) tāpēc ņem un gāz kalnus!

 

#LAUVA  Neskatoties uz pārliecību par sevi, mierā neliek sajūta, ka kaut kas nav īsti tā… Šodien izdosies saskatīt problēmu!

 

#JAUNAVA  Gribēsies apslāpēt savas emocijas, tomēr tās sprauksies cauri… Daudz notikumu un skraidīšanas! Mēģini atbrīvoties no liekā…

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (24.03. – 26.03.)

#SVARI  Saglabā vēsu prātu un dari visu iespējamo, lai izvairītos no konfliktiem! Ja kaut kas neizdodas, nevajag sevi šaustīt!

 

#SKORPIONS Mēness mežāža zvaigznājā motivēs tevi doties uz priekšu un iekļauties inovatīvu cilvēku bariņā! Laiks realizēt savus sapņus!

#STRĒLNIEKS  Tavas prasības un mērķi pret sevi augs augumā! Tas tāpēc, ka būs sajūta, ka zini, ko vēlies sasniegt! Jāizdomā tikai kā!

 

#MEŽĀZIS  Mežāža mēness izgaismos tavus šobrīd lielākos izaicinājumus! Sapratīsi, kas jādara, lai atgūtu līdzsvaru! Tev jāredz kopējā bilde!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien, iespējams,  pievērsīsies personīgo problēmu/attiecību risināšanai! Mēģināsi izgludināt robus savā emociju pasaulē…

 

#ZIVIS Zvaigznēs jūtams mazs konfliktiņš, kuru izgaismos šīs dienas notikumi! Labāk meklēt kompromisu! Seko sirdij un zināsi ko darīt!

Leave a Comment