26. augusta horoskops – neslinko, bet dari!

#AUNS  tavu dienu izmanīs negaidīta tikšanās – patiesībā tā arī ļoti spēcīgi var ietekmēt tavu nākotni, bet viss ir atkarīgs no tevis!

#VĒRSIS vairāk sapņosi nekā strādāsi, bet, par laimi, to neviens nemanīs, galvenais, lai dienas beigās viss būtu padarīts un nav pārmetumu!
#DVĪŅI  īstais brīdis lai atrastu laiku sev un veltītu to pārdomām – vai vēlies turpināt iesākto dzīves kursu vai tomēr laiks pārmaiņām?
#VĒZIS  kad kaut kas neizdodas, tā var būtu laba mācība – ir jārod jauni ceļi, nav ko skriet ar pieri sienā, nogaidi, viss nokārtosies!
#LAUVA  šodien būs enerģijas pārpilna, pielieto to darbos nevis sarunās – tās šodien gan ne pie kā laba nenovedīs, ja vien gribi strīdēties!
#JAUNAVA Turi acis vaļā – tu neesi vienīgais, kas kāro panākumus, uzmanies, ka citi tev neliek šķēršļus, analizē ko cilvēki runā un dara!
#SVARI  lai tiktu galā ar šo spraigo dienu ir nepieciešams sastādīt plānu – ja mēģināsi visu risināt uzreiz ātri vien izdegsi!
#SKORPIONS šodien varēs izmantot savas lieliskās pielāgošanās spējas – tas ir vienīgais veids, kā tikt cauri ar veselu ādu!

#STRĒLNIEKS par spīti visam šī būs fantastiska diena – jebkurš darbs padosies viegli un nepiespiesti – citi tevi apskaudīs!
#MEŽĀZIS  tev būs jāparāda uz ko esi spējīgs – un galvenais nedari neko citu dēļ, bet gan sevis, tu labāk zini, kas tev ir vajadzīgs!
#ŪDENSVĪRS  viss kas šodien notiks ir tavas rīcības rezultāts – nekādu nejaušību! Ja kaut kas nenotiek kā vēlies, maini savu stratēģiju!
#ZIVIS labs laiks, lai pievērstos finanšu sakārtošanai. Domā uz priekšu, uzstādi mērķus – nevar dzīvot tikai šodienai!

Leave a Comment