27. aprīļa dienas horoskops– tuvojas pārmaiņas!

#AUNS trūkstošo informāciju atradīsi, ja sāksi uzdot jautājumus – negaidi, ka viss pats no sevis nokārtojies, jārīkojas!

 

#VĒRSIS Mēness atrašanās tavā zīmē spēcinās šīs dienas gaitas – tas nozīmē mazāk uztraukumu un vairāk veiksmes!

 

#DVĪŅI šodien izjutīsi augstāku spēku darbību tavā dzīvē, nemēģini tiem pretoties, gala rezultāts būs lielisks, uzticies!

 

#VĒZIS lai arī šī diena solās būt spraiga, bet nejutīsi uztraukumu, un nav jau arī par ko – visums par visu jau ir parūpējies!

 

#LAUVA nākotne ir tavās rokās – tas kādu ceļu izvēlēsies noteiks visu, tādēļ ievelc dziļu elpu un patiešām ieklausies sirdsbalsī!

 

#JAUNAVA  piebremzē! nedēļa ir tikai sākusies, tu visu paspēsi – ne jau ātrums ir noteicošais, bet gan kvalitāte, padomā par to!

Izlasi arī: Mīlestības horoskops no 25. aprīļa – 1. maijam

#SVARI vērša mēness palīdzēs tev ieraudzīt dzīvi citā gaismā un parādīs tās jomas, kur nepieciešamas šādas tādas pārmaiņas!

 

#SKORPIONS izjutīsi fantastisku enerģijas pieplūdumu pateicoties vērša mēnesim, centies sabalansēt darbu un atpūtu!

 

#STRĒLNIEKS pat nelielas pārmaiņas var radīt lieliskus rezultātus, arī sapņu piepildīšanās ir tuvāk nekā tu to domā!

 

#MEŽĀZIS centies neiegrožot savas domas, vajag ieklausīties savā intuīcijā! neceri ka šodien varēsi slinkot, pat nemēģini!

 

#ŪDENSVĪRS te nav nekāds noslēpums, ja vēlies veidot pozitīvu nākotni, ir jādzīvo pilnīgi šodien, neiegrožo sevi tik ļoti!

 

#ZIVIS izdosies izdarīt iekavētos darbus un vēl labi pavadīt laiku! nelielas vilšanās liks saprast, ka vairāk jāuzticas intuīcijai!

Leave a Comment