2h pēc mazuļa dzimšanas māte to ieliek maisā un…

PAY-Abandoned-Baby-Plastic-Bag (2)

Sieviete, kura uz ielas pametusi savu divas stundas veco mazuli ieliktu plastmasas maisā, ir tikusi apcietināta par šādu rīcību. 20 gadus vecā māte neesot bijusi pārliecināta par to, kurš ir bērna tēvs un viņai neesot stabilu ienākumu, tāpēc pieņēmusi šādu šausminošu lēmumu- pamest bērnu.

PAY-Abandoned-Baby-Plastic-Bag (1)

Rozā maisiņu pamanījuši Ķīnas rietumu pilsētiņas Wangjiaoqiao iedzīvotāji, kuri bija šokēti, atrodot mazuli. Mazuļa dzimums nav zināms, taču nekavējoties tika izsaukta Pol***ja un mazulis nogādāts Slim**cā. Nav zināms, kad tieši mazulis tur atstāts.

Ār*ti nespēja glābt mazuļa dzīvību, par spīti četru stundu izmisīgiem centieniem atdzīvināt to. Izmeklētāji, kuri noskatījušies visus videonovērošanas ierakstus, atklāj, ka sieviete cauri pilsētai devusies tērpusies sarkanas krāsas mētelī un melnās biksēs, kuras vēlāk atrastas samestas somā netālu no viņas mājām.

Pēc tam, kad Pol***ja viņu arestēja viņas mājās viņa atzinusies, ka pametusi bērnu divas stundas pēc dzemdībām. Viņa nav paskaidrojusi, tieši kāpēc pametusi bērnu, un nespēja atbildēt arī uz jautājumiem par bērna tēvu. Tāpat nav arī zināms vai bērns jau bijis Mir*s, kad tika pamests vai Mir*s guļot šajā maisā, pamests uz ielas. Ja tiks atklāts, ka bērns ir bijis jau Mir*s, pirms viņa atstājusi to uz ielas, viņai tiks piemērotas tālākas apsūdzības, no kurām tālāk būs atkarīgs jaunās sievietes liktenis.

Skumji, ka pasaulē tā notiek un ka cilvēki ir spējīgi tā rīkoties!

 

Leave a Comment