3 iedarbīgi vēdera preses vingrinājumi, kurus jums noteikti jāizmēģina

Līdzko esat veikuši vēdera preses vingrinājumus, parasti rodas jautājums – kādēļ nav iespējams redzēt rezultātus?

Ļoti bieži gadās tā, ka mēs pieturamies pie vieniem un tiem pašiem uzdevumiem (ķermeņa augšdaļas vai kāju celšana, pietupieni utt.), taču mūsu šīs dienas vingrinājumi rada pavisam jaunus izaicinājumus jūsu muskuļu grupām. Iekļaujiet šos vingrinājumus arī savā treniņu programmā, lai iegūtu rezultātus, kādus, iespējams, līdz šim nemaz neieguvāt.

Katru no vingrinājumiem nepieciešams atkārtot pa trīs piegājieniem, vairākām atkārtojumu reizēm katrā no tiem.

Stāja uz elkoņiem ar ceļu pieskaršanos pie zemes

Sāciet ar stāju uz elkoņiem, pēc tam ar abiem ceļiem pieskarieties pie zemes, tad atkal iztaisnojiet kājas. Veiciet 20 atkārtojumus, vismaz trīs piegājienus.

Gurnu celšana uz augšu

Lasi vēl: No šodienas pirms miega obligāti izdari šos vienkāršos vingrinājumus!

Apgulieties uz muguras, kājas saliektas ceļos un pēdas atrodas pie zemes. Saspiediet dibena vaigus un paceliet augšā iztaisnotu labo kāju. Noturiet ķermeni šādā pozīcijā vismaz trīs sekundes, tad kāju nolaidiet un atkārtojiet šo pašu darbību arī ar otru kāju. Tas ir viens vingrinājums, kuru nepieciešams atkārtot 20 reizes, kopā trīs šādi piegājieni.

Ķermeņa korpusa griešana uz vienu un otru sānu, turot rokās hanteles

Ar abām rokām turiet rokās hanteli savu krūšu augstumā priekšā. Kājas atrodas plecu platumā. No sākuma grieziet ķermeņa augšdaļu pa kreisi, tad apstājieties atpakaļ pa vidu un uzreiz veiciet pagriezienu uz labo pusi. Šis ir tikai viens piegājiens, kopā jāveic 20 atkārtojumi, vismaz trīs piegājieni kopumā.

Šie vingrinājumi palīdzēs jums attīstīt iekšējo muskulatūru gan sānos, gan vēdera vidusdaļā.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment