3 iemesli, kāpēc Tu vienmēr ir esi nāvīgi noguris

Tu pārāk maz kusties

Tas kādam varētu likties neloģiski, ka kāds tev varētu likt kustēties un patērēt tā jau šķietami neesošo enerģiju. Tomēr, tieši tur ir tā sāls, ka ir jārada enerģija ar enerģiju un tiešā nozīmē jāiekustina savs ķermenis. Jau pēc 15 minūšu skrējiena tu jutīsies daudz labāk, būsi izvēdinājis galvu un jutīsi enerģijas pieplūdumu.

Tavs miegs nav tik kvalitatīvs, kā tev gribētos domāt

Nesenie atklājumi ir pierādījuši, ka vairums cilvēku domā, ka viņiem ir pietiekami labs miegs, bet patiesībā miegs ir saraustīts, kas mazina tā kvalitāti. Pamošanās naktī nav kvalitatīva un laba miega pazīme. Lai iegūtu tiešām labu miegu, ir jāstrādā pie miega higiēnas- konkrēts laiks, kad ej gulēt, neskatīšanās ekrānos īsi pirms miega u.c.

Tu pārspīlē ar cukura lietošanu

Daudzi cilvēki neapzinās, ka tie ēdieni, kuriem vajadzētu tev dot enerģiju, patiesībā padara tevi vēl nogurušāku. Cukuroti dzērieni, enerģijas dzērieni, cepumi, šokolāde tev dod īslaicīgu enerģiju, bet vēlāk tu jūties vēl iztukšotāks un vēlme pēc pēcpusdienas snaudas ir nepārvarama. Izvairies no baltajiem miltiem un izvēlies produktus ar samazinātu cukura daudzumu.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment