3. maija dienas horoskops– vēl mazliet jāpaciešas!

#AUNS  auna mēness pavērs tavu sirdi un ļaus emocijām vaļu – ļaujoties šo augstāko spēku ietekmei tu atklāsi par sevi daudz jauna!

 

#VĒRSIS  šobrīd tavā dzīvē ir sācies transformācijas posms, kas ir nepieciešams, lai tavi sapņi beidzot kļūtu par realitāti!

 

#DVĪŅI  sakārto apkārtējo vidi – tas ir pirmais solis, lai sakārtotu arī tavu sirdi un prātu. auna mēness ietekmē mainīsies dienas plāni

 

#VĒZIS  tu esi gatavs izplest spārnus un atklāt jaunus augstumus, galvenais – saglabā ticību un uzdrošinies riskēt!

 

#LAUVA  ir laiks palaist vaļā tās lietas un tos cilvēkus, kuri tevi bremzē un spiež uz leju – gan fiziski, gan emocionāli.

 

#JAUNAVA  šodien var gadīties iekšēja apmulsuma brīdis – konfliktē realitāte ar taviem ideāliem, tādēļ sper soli atpakaļ un nogaidi

Izlasi arī: Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

#SVARI  tavas emocijas šodien būs augstos līmeņos un spēcīgi ietekmēs arī tavu prātu – esi pacietīgs un turies tam pretī!

 

#SKORPIONS tu vairāk iegūsi, ja šodien mazāk runāsi, bet vairāk ieklausīsies citos. Pateicoties auna mēnesim radīsies jaunas atklāsmes!

 

#STRĒLNIEKS  dienas gaita var strauji mainīties, labākā stratēģija ir necīnīties pret to, bet gan mēģināt pielāgoties!

 

#MEŽĀZIS  sapņot ir jauki, bet tie ātrāk kļūs par realitāti, ja sāksi rīkoties. Kas tevi attur? Bailes? Tas ir nieks, ja visums ir ar tevi!

 

#ŪDENSVĪRS  veicot pat vismazākās izmaiņas rezultāti var būt neticami. Ir jāsaprot, ka dzīve veidojas no mazajām lietiņām!

 

#ZIVIS pirms kaut ko dari, apdomā vai tava rīcība nekaitēs citiem. Uzticies auna mēness vadībai un ļaujies pārmaiņām!

Leave a Comment