3. marta horoskops – ļauj emocijām vaļu!

#AUNS Šodien jācenšas saskatīt it visā pozitīvo – pat ja neredzi, kā šodien viss iecerētais var izdoties. Esi pacietīgs, visums par tevi rūpējas! Dienas gaitā izjutīsi, ka lēnām atgriežas spēks un ticība savām spējām – izmanto to.
#VĒRSIS šodien gribēsies kontaktu ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, tomēr apkārtējie to vien gribēs, kā tevi izaicināt – pretojies tam. Būs svarīgi trenēt spēju saglabāt mieru, jo citādi vienkārši netiksi ar šo dienu galā.

 

#DVĪŅI emocionāla diena, tāpēc labāk neiesaisties strīdos, bet pievērsies personīgām lietām, kamēr tavas emocijas nostabilizējas. Vakarā centies būt iejūtīgāks pret savu mīļoto cilvēku, ļauj viņam izkratīt savu sirdi, atklātas sarunas stiprina attiecības!

 

#VĒZIS šodien nāksies parādīt savas labākās īpašības, ja vēlies iegūt labvēlīgu rezultātu no apkārtējiem cilvēkiem. Svētīgi būtu veikt kaut ko līdzīgu pavasara tīrīšanai – ja ne fiziskā plaknē, tad vismaz jūtu un emociju līmenī!
#LAUVA var gadīties, ka esi izkāpis no gultas ar kreisu kāju, nebēdā, jau dienas vidū būsi atguvis balansu un skaidrību! Būsi zinātkārs un azartisks – gribēsies uzsākt ko tādu, ko iepriekš nebijis pat apsvēris, labākais ir tas, ka zvaigznes ir tev labvēlīgas!

 

#JAUNAVA šodien mēness ietekmē iedvesmos tevi būt tiešam attiecībā pret citiem, citādi tev vienam būtu jānes visa nasta! Vispār šodien būsi diezgan emocionāla un jūtīga. Nav labākais brīdis lai uzsāktu ko pavisam jaunu savā dzīvē.

 

#SVARI Šī būs viena no tām dienām, kad labāk būtu nekāpt ārā no gultas, bet nu ja nu reiz cita iespēja nav, sakod zobus un.. aiziet! Labāk izvairies no lielas kontaktēšanās ar citiem, būsi mazliet uzvilkts, kad viņi mēģinās iestāstīt, kā  lietas ir jādara!
#SKORPIONS šodien ir potenciāls uzlabot attiecības ar visiem tuvajiem cilvēkiem bez lielas piepūles. Ja vēlies patiešām saprast kas notiek, tavs šodienas uzdevums ir paraudzīties uz visu kritiski un neuzticēties kaut kādiem stāstiņiem.

#STRĒLNIEKS šodien gribēsies vairāk brīvības un neatkarības – vari droši teikt ko domā, izdosies tuviniekiem atrisināt šādas tādas problēmas, viņi nepaliks parādā! Vairāk padomā par savu veselību un to, ko to ēd – jāsāk ēst veselīgāk!
#MEŽĀZIS šodien ir jāievēro zināma piesardzība, īpaši ja dosies tālākos braucienos. Lai cik daudz tu šodien paveiktu, visu laiku nāks klāt papildus darbi, sanāks tāds labs maratons, labā ziņa ir tā, ka visums būs tavs atbalsts un rezultāti neizpaliks!

 

#ŪDENSVĪRS Nav nekāda jēga uztraukties par nākotni – tā vēl nav pienākusi!  Drīksti samazināt savu darba slodzi un tempu – visa nedēļa vēl ir priekšā. Tava atklātība (vai tās trūkums) spēcīgi ietekmēs attiecības – tāpēc padomā, pirms runā!

 

#ZIVIS Labas ziņas! Diena paies radošā gaisotnē, viegli tiksi galā ar konflikta situācijā. Attiecību jomā viss sāks skaidroties, pateicoties tavai neatlaidībai. Mēness ietekmē uzlabosies tavas koncentrācijas spējas – laiks sakārtot savas domas!

Leave a Comment