3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

Bez finanšu stabilitātes un veiksmes nav iespējams kļūt par patiesi laimīgu cilvēku. Pastāv uzticams veids, kā izvairīties no monetārajām grūtībām un problēmām. Ir vairākas lietas, kas var piesaistīt jums labklājības un panākumu enerģiju.

Eksperti ezoterikas jomā jau sen ir pierādījuši, ka katrai lietai ir noteikta enerģija, kas ietekmē personu labvēlīgi vai negatīvi. Ir saraksts ar priekšmetiem, ko labāk mājās neturēt: piemēram, saplīsuši trauki, žāvētu ziedu kompozīcijas, vecas salauztas lietas. Tiek uzskatīts, ka tas viss atbaida labklājības enerģiju, provocē finanšu stagnāciju un neveiksmi. Tāpēc šādi priekšmeti jāiznīcina pēc iespējas ātrāk. Vēl labāk, nomainiet tos ar lietām, kas piesaista bagātību un veiksmi.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Kalnu kristāls. Šis minerāls tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem naudas magnētiem. Viņš atmodina intuīciju, palīdz atrast izeju no sarežģītām situācijām un ātri atrisināt finanšu problēmas. Jāatceras, ka kristāls piesaistīs labu veiksmi un naudu tikai tad, ja akmenim ir piramīdas vai konusa forma: tieši šī forma uzkrāj pozitīvu enerģiju un atdod to telpai ar divkāršu spēku.

Pakavs. Šī lieta kopš seniem laikiem tiek uzskatīta par labklājības simbolu. Mūsu senči arī piekāruši to virs durvīm, lai nauda un laime neapiet māju. Ir viens svarīgs nosacījums: tikai īsts pakavs, nevis dekoratīvs suvenīrs, var kļūt par spēcīgu talismanu. Turklāt jums ir jāatrod pakavs nejauši: no šiem pēkšņiem atradumiem tiek iegūti labākie amuleti.

Naudas talismanis. Kopš seniem laikiem talismāni ir neatņemama cilvēku ikdienas dzīves sastāvdaļa. Katrai ģimenei bija savi īpaši amuleti. Īpašniekiem bija tie mājā, lai tur vienmēr valdītu labklājību, laime un labklājība. Īpaši talismani tika gatavoti pirms ilga brauciena, lai ceļš būtu viegls un gluds. Un tie, kas nodarbojās ar tirdzniecību, nekad neiztika bez noburtas monētas, kas piesaistīja finanses, palīdzēja veiksmīgi tikt galā ar jebkuru biznesu un izvairīties no krāpšanas un zaudējumiem. Mūsdienu pasaulē cilvēki ir zaudējuši ticību talismaniem, bet eksperti uzskata, ka tas ir veltīgi: viņu spēks joprojām ir liels, un, ja jūs pareizi izvēlaties talismanu, finansiāli panākumi vienmēr būs kopā ar jums, un visi darbi tiks vainagoti ar panākumiem.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment