Trīs Visuma pazīmes, kas brīdina par bagātību un veiksmi

Visums vienmēr norāda uz turpmākajām izmaiņām. Pēc tam, kad esat iemācījušies lasīt tās zīmes, jūs noteikti kļūsiet daudz veiksmīgāki, bagātāki un laimīgāki.

Visuma mājiens sākotnēji var šķist negadījums, kas notika mūsu dzīvē. Tomēr nejaušība nav nejauša. Ar dažu zīmju un savdabīgu brīdinājumu palīdzību Visums mums paziņo, kuru risinājumu var saukt par pareizu un kurš ir nepareizs. Tas vienmēr palīdz mums izvēlēties ceļu, nosūtot kodētas ziņas un prognozes nejaušības formā. Šodien mēs jums pastāstīsim par trim Visuma zīmēm, kas vienmēr brīdina par bagātību un veiksmi.

LASI ARĪ: Senā samuraju pārbaude atklās jūsu patieso identitāti!

Kā atpazīt Visuma zīmes

Brīdinājumi, ko Visums mums sūta, izskatās kā banālas lietas. Tā padomi – vienkāršie notikumi, bet skaidri izceļas no parastā haosa. Neatkarīgi no tā, vai mums tas patīk vai nē, mēs redzam šīs zīmes, reizēm nepievēršot tām nekādas nozīmes. Un veltīgi. Viss, kas jūsu uzmanību uztver, nav nekas cits, kā zīmes no Visuma. Praktizētāji atšķir Visuma zīmes divos veidos.

Iedrošinošās zīmes. Notikumi, kas izdzēš šaubas un parāda, ka mēs esam uz pareizā ceļā. Piemēram, reklāmas līnija ar atbilstošiem vārdiem, raksts, ko nejauši noķer acu skatiens, raidījums, kurā sniedz atbild uz jautājumu, kas jūs vairākas dienas ir mocījis.

Stop zīmes. Notikumi, kas mūs aizkavē, ievietojot nūjas riteņos. Spilgts piemērs tam ir nokavēta svarīga sanāksme, nejauši izlijusi kafija uz krekla, pazaudētas atslēgas mājās.

Kādas zīmes sola bagātību un veiksmi

Putni  – saikne starp mums un Visumu. Tieši spārnotie draugi, kas sniedza ziņas no Visuma, ka dzīve drīz mainīsies uz labo pusi. Piemērs tam ir bezdelīga, kas tiek uzskatīta par labu veiksmi. Laimīgs putns, kas nejauši redzēts debesīs, sola labu veiksmi un lielu bagātību. Ir arī citi putni, kuriem ir labas ziņas: ērglis, stārķis, dzenis, dzeguze, balodis. Viņiem patīk būvēt ligzdas labu cilvēku mājokli un lidot pāri labiem cilvēkiem, nesot viņiem labu veiksmi, laimi un labklājību.

Pazīmes var pārraidīt ne tikai dzīvās būtnes, bet arī negaidīti notikumi, kas pēkšņi rodas dzīvē. Cilvēks tos sauc par zīmēm. Piemēram, izkaisītais cukurs ir labs veiksmei un sola lielas naudas saņemšanu. Un negaidīta tikšanās ar klasesbiedru – bagātību.

Visuma pēdējais zīme, brīdinājums par nenovēršamu bagātību – vienkāršas lietas. Pasaulē šādus objektus sauc par talismaniem vai amuletiem. Ir zināms, ka amulets, kas rada bagātību, var būt jebkura lieta, kas pievērsa jūsu uzmanību. Tas var būt skaista statuete veikalā, piespraudes vai rokassprādze, kas nejauši redzama citai personai. Tomēr ir īpaši talismani, kas tiek uzlādēti veiksmei un bagātībai.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment