5 no visbīstamākajām dienām 2019. gada aprīlī

Ir svarīgi vienmēr apzināties ne tikai labvēlīgās, bet arī visbīstamākās katra mēneša dienas. Tas palīdzēs jums izvairīties no nevajadzīgām problēmām lietās un mīlestībā, kā arī panākt harmoniju ar citiem.

Holotropiskā elpošanas tehnika palīdzēs atbrīvoties no nepatikšanām un uzlabot garastāvokli vienā no bīstamākajām aprīļa dienām. Mēģiniet šajās dienās pieturēties pie pavedienu, kas varētu novest pie iekšējās harmonijas un miera. Nesāciet svarīgu biznesu bīstamās dienās un neprovocējiet citus.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

4. aprīlis ir lielu nesaskaņu diena

Auns un dilstoša Mēness diska pēdējā diena ir ļoti negatīvi. Tas nozīmē, ka laiks būs vislielākajai piesardzībai. Cilvēki var uzvesties ne tā kā parasti, un pie tā būs jāpierod.

Vislielākās briesmas gaida ikvienu, kurš būs aizņemts ar darbu, iepirkšanos un finanšu jautājumiem kopumā. Šī diena nav piemērota darbam ar skaitļiem, tā pat, kā sazināties ar cilvēkiem. Otrās puses meklēšana var radīt tikai vilšanos, tāpēc labāk ir palikt vientulībā, ja liktenis vēl nav devis jums mīlestību. Astrologi iesaka ģimenes locekļiem palikt kopā ar ģimeni, pievēršot uzmanību saviem radiniekiem.

10. aprīlis – Jupitera reversās kustības sākums

Jupiters ir smaga planēta, tāpēc tās retrograda kustība būs diezgan bīstama, bet problēmas var novērst. Sakarā ar to, ka Jupiters ir samērā tālu, tas neietekmēs mūsu prātu strauji un ātri.

Viņš pakāpeniski mēģinās izslēgt intuīciju un mainīt cilvēku apziņu, bet daudzos gadījumos tas kļūs pamanāms. Šajā dienā galvenās briesmas nāk no mūsu apziņas dziļuma, tāpēc nav nepieciešams gaidīt nelaimes gadījumus no citiem. Mēģiniet palikt uzticīgi saviem principiem un nemainiet plānus 10. aprīlī un nākamajās pāris dienās līdz 12. aprīlim. Tas ir ļoti svarīgi tiem, kas nevēlas tikties ar nepatikšanām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment