3 svarīgas lietas, kas jāzina par Vēža zīmē dzimušu sievieti

Debešķīga citplanētiete un rūdīta praktiķe – Vislabāk izprast jūsu mīļotās – Vēža būtību palīdzēs pastaiga mēnesnīcā upes vai jūras krastā. Mēness gaismā izpaudīsies viņas labākās īpašības. Jūs viņā atpazīsiet citplanētieti, kas izstaro debešķīgu, burvīgu blāzmu, bet viņas balss iegūs neticamu saldkairi. Ticiet, jūs tiksiet apburts.

Neraugoties uz savu romantismu, sieviete-Vēzis ir neparasti praktiska. Pāršķirstot grāmatas viņas mājas bibliotēkā, jūs varat atrast aploksnes ar naudu vai vienkārši starp grāmatas lapām noglabātas banknotes. Slepenās vietās viņa glabā kārbiņas, pildītas ar monētām. Nauda — mīļākais sarunu temats, un neviena cita sieviete nepievērsīs tik daudz uzmanības jūsu rēķinam bankā. Nedomājiet, ka viņa par to interesējas, lai tērētu jūsu līdzekļus tērpu un dārglietu iegādei, kā to dara vairums sieviešu. Tieši tas viņu uztrauc vismazāk.

Turpretim viņa darīs, kas vien no viņas atkarīgs, lai palielinātu jūsu bagātību, palīdzot ne tikai ar padomu, bet reālu darbību.
Sastopamas divu tipu sievietes-Vēži: vienas — maigas, sievišķīgas, trīsošas laimē un pieticīgas, otras — pārāk pieglaimīgas. Ja esat jau pamatīgi aizrāvies, tad jums tas neko nenozīmē. Ja esat tikko iepazinušies un neformulējat savu attieksmi pret sievieti, līdzīga uzbāzība var jūs atgrūst. Tomēr tāda tipa sievietēm jūsu attieksme patiešām neko nenozīmē. Ja viņa jūs izraudzījusies un sagrābusi savās rokās, varat būt drošs, ka tas ir uz visiem laikiem. Izrauties no viņas spīlēm varēsiet, tikai zaudējot veselību un mantisko stāvokli. Par laimi, tādi sieviešu tipi reti sastopami.

Izvēloties sev sievieti-Vēzi, atcerieties dažas no viņas īpatnībām tādēļ, lai jūsu ģimenes dzīve tecētu gludi. To ir trīs: viņu nedrīkst kritizēt, izsmiet un atraidīt. Pagodinoši jāizturas pret viņas vecākiem, sevišķi māti. Savas sievas klātbūtnē nestāstiet izplatītās anekdotes par sievasmātēm — tas ir nāvīgs aizvainojums. Nekad nelasiet sievas vecās dienasgrāmatas. Vēzim vienmēr būs noslēpumi, kuros tā negrib dalīties ar apkārtējiem.

Ja jūtas nav nopietnas, meklē citu – Sieviete-Vēzis nereti ir pakļauta bailēm un šaubām, ka nav tik skaista, ne tik jauna, ne tik iekārojama, kāda derētu jums. Viņa jāpārliecina par pretējo. Viņa vēlas divdesmit reizes dienā dzirdēt no jums, cik viņa skaista( pati skaistākā) un, kā jūs viņu mīlat.
Sievai-Vēzim pēkšņi var ienākt prātā doma, ka viņa ir slikta kulināre, kaut patiesībā prasmē gatavot viņa var līdzināties labākajiem franču pavāriem.

Virtuve sievai-Vēzim vismīļākā (pēc bērnistabas) vieta mājā. Vīrieši, īpaši ar tradicionālo skatu uz dzīvi, noteikti novērtēs pēc nopelniem šo viņas lielisko īpašību.

Sieviete-Vēzis ir neikdienišķi emocionāla, tādēļ meklējiet sev citu partneri, ja jūsu jūtas nav nopietnas. Neuzsāciet ar viņu vieglu flirtu — tas var tik sāpīgi ievainot viņas jūtīgo sirdi, ka viņa ilgi nespēs atlabt no traumas. Toties, sajūtot jūsu dedzīgo ieinteresētību, viņa atbildēs jums ar mūžīgu uzticību, prasot to pašu arī no jums. Vēzis pēc dabas ir īpašnieks un, kaut ko uzskatīdams par savu, nekad neatdos.

Draugu vidū sieviete-Vēzis pārāk neizceļas. Viņa reti kļūst par kompānijas dvēseli, jūtas glabājot saviem tuvākajiem, ģimenei.
Sieviete-Vēzis ir jūtīga, viegli aizvainojama un pārspīlēti raudulīga. Satiekoties ar to, centieties neaizskart viņas jūtas, bet, ja nu tas tomēr noticis, paglabājiet pāris tīru kabatlakatiņu, lai slaucītu tai asaras.

Sievieti-Vēzi nevar saukt par skopuli, taču pārmērīgi taupīgu gan. Viņa uzglabā veselu lērumu mantu, kuras nav lietojusi gadus desmit piecpadsmit vai pat visus divdesmit. Bet mēģiniet par to ieminēties — izrādīsies, ka viņai tās nepieciešamas ja ne šodien, tad vēlāk. Ar izcilu godbijību viņa izturas pret lietām, ko mantoja no saviem senčiem, ne tikai tuviem, bet tāpat tāliem. Šos dārgumus viņa sargā kā savu acuraugu.

Sadzīves lietās sieviete-Vēzis nav cīnītāja. Ja kaut kas notiek ne tā, kā viņa vēlas, tā klusībā paraudās un pacietīgi gaidīs, lai viss normalizējas pats no sevis. Pacietība — viena no viņas pozitīvajām īpašībām. Kad jutīsiet, ka jūsu sieva-Vēzis ieraujas sevī, centieties novirzīt viņas uzmanību no smagajām domām, stāstiet tai par savu mīlu. Vēzis novērtēs uzmanību, mīļumu, rūpes.

Dažreiz viņa tīšām izliekas grūtsirdīga un sāk pat raudāt, lai tikai viņu mierinātu un samīļotu.

Uz pārmērīgiem upuriem spējīga paraugmāte – Savu mīļoto dēļ sieviete-Vēzis spējīga uz jebkādiem upuriem. Tuvākajiem draudošo briesmu momentos viņa paveic tik varonīgas lietas, par kurām citā laikā pat domāt baidītos. Grūtā brīdī viņa nekad neatkāpsies un būs jums atbalsts.

Savus bērnus māte-Vēzis lutina, mierina, visādi atbalsta. Viņa ir paraugmāte, ne velti Vēža zvaigznājs pārvalda mātes jūtas.

Kļūstot par māti, sieviete-Vēzis tiktāl veltī sevi bērniem, ka jums liekas, ka esat izraidīts no viņas sirds. Drīzumā attiecības nostabilizējas un katrs saņem siltumu un uzmanību vienādās daļās.

Savā neizmērojamā mīlestībā mātes-Vēži savus lolojumus tik ļoti lutina, ka tie izaug par egoistiem. Atstājot ģimenes ligzdu, šādi bērni dzīves grūtības pārcieš nesalīdzināmi smagāk par citiem un bieži mēdz nevis pārvarēt grūtības, bet noslēpties no tām zem mātes spārniņa.

Mātes-Vēži ir ļoti greizsirdīgas uz saviem bērniem, ilgi neizlaiž viņus no saviem apskāvieniem, un savu bērnu izvēlētos partnerus uzskata par viņu necienīgiem. Vai jāpiebilst, ka tik īpašnieciska mīlestība nedara bērnus laimīgus. Bet šeit grūti ko izdarīt. Jo Vēzis visu sirds siltumu atdod vīram un bērniem, dabīgi – rēķinoties ar pretmīlu.

Avots:

aLA

 

Leave a Comment