3 svarīgas lietas, ko sievietes par vīriešiem nezina – līdz šim!

3

Vīrieši vēlas dzirdēt komplimentus

Ir viens sens flirtēšanas noteikums: ja sieviete ir skaista, nedomā, ka pārsteigsi viņu to viņai pasakot. Viņai to cilvēki saka katru dienu jau kopš pubertātes iestāšanās – un tas vairs nav nekas pārlieku īpašs.

No otras puses, pasaulē ir daudz vīriešu, kuriem nekad neviens nav izteicis komplimentu par viņa ārējo izskatu. Vīriešiem nākas izcelties ar panākumiem, karjeru, bet ne izskatu – patiesībā vīrieši ir spiesti izpausties šādā veidā.

Pasaki vīrietim (ne tikai Raiena Goslinga līdziniekam), ka viņš izskatās labi, ka viņam ir pievilcīgi sejas vaibsti vai izteiksmīgas acis – tu uzreiz iegūsi viņa nedalītu uzmanību. Iespējams, ka būsi pirmais cilvēks, kurš viņam to pasaka. Un nedomā uzreiz, ka pievilcīgs vīrietis zina, ka viņš ir pievilcīgs – vīriešiem tas ir mazliet citādāk kā sievietēm.

Vīrieši nav seklāki par sievietēm

Jā, protams, daudz vīriešu pievērš uzmanību tikai tādām sievietēm, kuras izskatās kā izkāpušas no žurnāla vāka. Tomēr ļoti daudz sieviešu dara tieši to pašu. Kad sievietes satiekas ar tuvākajām draudzenēm, viņas runā par citādāka veida pievilcību – viņa seksīgo balss toni, veidu, kā viņš viņu naktī apkampj vai arī to, kā izskatās viņa seja tad, kad viņš par kaut ko ir sajūsmā.

Tajā pašā laikā pastāv stereotips, ka vīrieši tā nedara – ticiet tam, sievietes, dara gan! Vīrieši vīriešiem saka tādas lietas – “Man patīk tas, kā viņa vienmēr saka patiesību – neko nedomājot, vienkārši saka visu, kā ir”,”Man patīk viņas vasarraibumi. Es nespēju tiem pretoties.”.

Lasi vēl: Iemesli, kāpēc vīrieši sāk izturēties auksti pret sievietēm; #13 ir jāiegaumē!

Pieauguši vīrieši spēj novērtēt sievietes patieso būtību – viņi neskatās tikai uz perfektu augumu un “nomālētu” seju.

Vīriešiem ir apnicis būt “panākumu objektiem”

Šī ir viena no lietām, par ko vīriešiem nepatīk runāt. Viss slogs tiek uzlikts uz vīriešiem – tev ir jāgūst panākumi, jānodibina veiksmīgs uzņēmums – ja neesi ar uzvalku un portfelīti apkārt staigājošs vīrietis, tas nozīmē, ka esi sliktāks par tiem, kuri tādi ir. Visas tās sievietes, kuras tiecas pēc naudas, nevis vīrieša – tas smagi ietekmē un izdara pamatīgu spiedienu uz vīriešiem.

Daži vīrieši jūtas tā, it kā, lai arī ko viņi darītu, viņi nekad nebūs gana labi. Dažkārt viņi visu dzīvi pavada kaunoties par to, ka viņu maks nav pietiekami biezs – un kā sievietes justos šādā situācijā?

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment