3 veidi kā konvertēt depresiju… naudā

2.veids

Uzrakstiet grāmatu vai veidojiet personīgo blogu

Frīraitings domu burzmā palīdz izfiltrēt galveno un sakoncentrēties.

Viens no spilgtiem piemēriem rakstnieku vidū, kas ar savu darbu palīdzību spējuši tikt galā ar nomāktu stāvokli un bailēm, ir Džoāna Roulinga un viņas grāmatu sērija par Hariju Poteru.

tumblr_nah0m4xdZ71qccto3o2_1280

Mēs visi atmināmies leģendu par mājsaimnieci, kas spējusi izfantazēt jaunu pasauli, aizraujot veselas paaudzes domas un prātus. Dažās intervijās Džoāna atzinās, ka līdz grāmatas iznākšanai atradās ilgstošā depresijā un no visa spēka centās tikt galā ar savām bailēm. „Arī es pati ilgu laiku dzīvoju blakus dementoriem. Viņi mūs ieskauj itin visur,” viņa sacījusi.

Nav fakts, ka jūs sagaida tāds pats veiksmes stāsts, kā poteriāna radītāju, taču ir vērts aizdomāties par to, ka depresija ir lielisks starta laukums sevis un savas sirdslietas meklējumiem.

Jo, galu galā, nomāktā stāvoklī nav iespējams nodarboties ne ar ko citu, kā tikai ar to, kas tevi patiešām aizauj. Ja perspektīva kļūt par paaudzes ģeniālo rakstnieku jūs diez cik nevilina, taču dalīties ar domām tomēr vēlaties, sāciet veidot personīgo blogu – tādas platformas kā LiveJournal un Tumblr ir jūsu rīcībā.

depression

Ja jums ir oriģinālas domas un pašdisciplīna, kas neļaus jums blogu atstāt novārtā pēc gada vai diviem, ticiet mums: caur jūsu „mājas mediju” noteikti atradīsies interesenti pareklamēties.

 

3.veids

Rokas no pareizās vietas

Vairākums depresiju ir saistītas ar ieciklēšanos uz vienu uzbāzīgu domu – aizpildiet savas smadzenes ar kaut ko jaunu, rodiet citu „košļeni” smadzenēm. Jūs maldināties, ja jums šķiet, ka attīrīt prātu iespējams tikai ar meditāciju un pilnīgu koncentrēšanos. Meditācijas mēdz būt arī aktīvas.

 

Daudzi eksperti atzīst nomierinošo efektu, ko sniedz pareizas meditatīvās „košļenes”: adīšana, pīšana un citas nodarbības sīkās pirkstu motorikas attīstīšanai. Ticiet mums, daži no šobrīd populārajiem jaunizceptajiem handmade zīmoliem startējuši nebūt ne labākajos laikos. Kā zināms, ar adīšanu, pīšanu, leļļu/rotaslietu/aksesuāru darināšanu iesāk nodarboties, lai novērstu sevi no nevēlamām domām. Pats nepamanīsi, kā robeža starp darbu un hobiju drīz vien izgaisīs.

COMMENTS

Leave a Comment