3 veidi kā konvertēt depresiju… naudā

n2syw8TAAr1qccto3o1_1280

Par to, kā tikt galā ar depresiju, ir sarakstīts rakstu un grāmatu lērums, taču mums ir palaimējies piedzīvot laiku, kad līdz ar depresiju vari arī nopelnīt.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka tik vien, kā par litriem asaru, protams, neviens nemaksās, un monetizēt depresiju iespējams tikai virzoties uz izkļūšanu no tās.

 

1.veids

Izdomājiet izkļūšanu no depresijas un pārdodiet to

Bijušais Nokia dizainers Pengs Čengs nonācis pie lieliska veida izkļūšanai no depresijas. Pēc tam, kad misters Čengs pametis darbu milzīgā korporācijā, viņš beidzot nolēmis pievērsties savam morālajam stāvoklim. Nonākot pie apziņas, ka atrodas mūžīgā stresā, Čengs pievērsās meditācijai un tai-čī nodarbībām. Tai či – cīņas māksla, kuras pamatā ir lēnas un apzinātas kustības.

tumblr_nr83ndHWXN1qccto3o1_1280

Pēdējais, pēc viņa atziņas, bijis lielisks veids apziņas attīrīšanai un nervu savešanai kārtībā. Tad viņa prātu aizņēma jautājums, vai ir iespējams „sadraudzēt” tai-či kustības ar mobilo iekārtu. Tādējādi tika izgudrota aplikācija Pause. Kā tā darbojas, vislabāk novērtēt jums pašiem, taču pačukstēsim, ka lēnu un secīgu kustību princips tajā tika saglabāts. Aplikācija kļuva ļoti populāra un kļuva par lielu peļņas avotu.

Kālab to visu stāstām? Ja esat atraduši veidu, kā izkļūt no depresijas, nedomājiet, ka jūsu atradums ir acīmredzams un nav dalīšanas vērts. Par šo veidu var kļūt jebkas: sakot ar analoģisku aplikāciju izveidi līdz mākslas eksperimentam Instagram.

Atcerieties Emīliju Knehtu – meiteni, kas kļuva slavena ar to, ka fotografēja sevi ikreiz, kad raudāja. Par to, ka ieinteresētie reklāmas devēji jūs atradīs, variet nemaz nešaubīties.

Citus veidus, kā monetizēt savu “a-a-a!”, lasi otrā lapā

COMMENTS

Leave a Comment