3 veidi, kā likt citiem justies mīlētiem

1. Laiks un uzmanība ir lieliskas dāvanas – esi devīga!

Veido acu kontaktu – liec otram cilvēkam saprast, ka tu viņā ieklausies un uztver to, ko viņš saka. Pārliecinies, ka tava ķermeņa valoda ir atvērta, piemēram, nekad nevajag sakrustot rokas, kad runā ar kādu.

Ja esi blakus kādam emocionālā brīdī, turi viņa roku, paglāsti muguru – liec viņam sajusties svarīgam. Sēdi blakus otram un ļauj viņam izkratīt sirdi. Svarīgākais ir vispirms ieklausīties un tikai tad runāt pašam.

2. Smaidi biežāk!

Smaids spēj darīt brīnumus – tas var izkausēt pat viscietākās sirdis. Un smaidu nekad nevar būt par daudz.

Jo vairāk tu smaidīsi, jo vairāk citi cilvēki būs spējīgi tev uzticēties. Smaids ir pazīme tam, ka tu esi laipns, gādīgs un jauks cilvēks – tās ir īpašības, kurām ir jāpiemīt, piemēram, labākajam draugam, lai tu spētu viņam uzticēties.

3. Esi iejūtīga pret citu vajadzībām!

Izrādi citiem, ka viņi tev ir svarīgi – pārsteidz viņus biežāk, izrādi rūpes arī tad, kad viņi nav slimi vai noguruši.

Pietiks ar pavisam ikdienišķām lietām, lai iepriecinātu citus – izdari kaut ko viņu vietā, palīdzi kaut vai panest kaut ko – kaut vai mazākais rūpju apliecinājums tiks novērtēts.

Ievērojot šos noteikumus tu pati jutīsies labāk, kā arī saņemsi patīkamāku attieksmi no cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi. Tas, ko mēs darām citiem, nāks atpakaļ pie mums – un tev ir jāpārliecinās par to, vai tas, ko dari, ir tas, ko vēlies pati!

 

Avots: www.yourtango.com

Leave a Comment