3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Lauva

1. Veiciet to, kas jums patiešām ļoti, ļoti, ļoti patīk! Nedzīvo ar citu cilvēku sapņiem un vēlmēm.

2. Mēģiniet iegādāties produktus uzreiz nedēļai. Tas ietaupīs ne tikai naudu, bet arī laiku.

3. Ejiet iepirkties, kad esat paēdis. Visdrošākais veids, kā pāriet uz veikalu un nopirkt tikai to, kas jums nepieciešams, ir iet tur paēdušam, nevis izsalkušam. Nebūs nekādas kārdināšanas nopirkt kaut ko citu un stāvot pie kases, rokas nesniegsies pēc šokolādes bātoniņiem un našķiem, kurus palīdzīgi izliek pēdējā rindā.

Lasi arī: Kas neļauj jums gūt panākumus ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Jaunava

1. Izbaudiet mazus priekus. Skaists saulriets, ziedošus kokus ārpus loga pēc ilgas ziemas, pēdējo visgardāko kūkas gabaliņu. Uzziniet, kā izbaudīt dzīvi mazos gabaliņos un atrast patīkamus brīžus apkārtējā pasaulē.

2. Dzeriet ūdeni. Tā vietā, lai ēstu, ja jums ir garlaicīgi, labāk izdzeriet glāzi ūdens – atbrīvojieties no bada sajūtas un tajā pašā laikā papildiniet ūdeni organismā.

3. Ēd lēnāk. Nesteidzieties tā, it kā jūs nokavētu pēdējo vilcienu uz gaišu un laimīgu nākotni. Pārtiku vajadzētu uzņemt labā noskaņojumā un lēnām, baudot katru gabalu. Pirmkārt, tā jūs daudz ātrāk sajutīsiet sāta sajūtu, lai gan jūs ēdīsiet mazāk nekā tad, ja jūs ēdat pārtiku lielā ātrumā. Un, otrkārt, tas būs vēl viens patīkams moments, kas papildinās jūsu mozaīku baudīt dzīvi.

Svari

1. Esiet laipns. Esiet laipni pret apkārt esošajiem cilvēkiem un sevišķi pret sevi.

2. Uzrakstiet īsās vēstules. Parasti ir pietiekami 1-5 teikumiem.

3. Atbildiet uz e-pastu reizi dienā. Dodiet sev vislabāko laiku, lai pārbaudītu savu e-pastu un atbildētu uz ienākošajiem e-pasta ziņojumiem. Pasta vēstuļu pārbaude ik pēc 5 minūtēm prasīs laiku un radīs nervozitāti.

Lasi arī: Top 3 Zodiaka zīmes, ar kurām jums vajadzētu tikties, ja vēlaties būt laimīgi!

Skorpions

1. Uzziniet jaunus veidus, kā tikt galā ar stresu un izmēģiniet tos. Meditācija, joga, klasiskā mūzika, pāris apļi stadionā pēc darba – jebkura no šīm metodēm var palīdzēt atbrīvoties no stresa.

2. Saglabājiet savu māju un savu darba vietu kārtībā. Tad jūs varat ātri atrast pareizās lietas un tādējādi ietaupīt laiku un nervus.

3. Dzīvojiet “šeit un tagad.” Baudiet dzīvi, ķeriet katru brīdi. Apzinieties katru dienu, nesteidzieties tai garām, nemitīgi domājot par to, kas notiks rīt.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

  • […] LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē […]

  • <cite class="fn">Adel</cite>

    Sis vestules rakstta nevis visums bet cilveks pec sava skatijuma….un intrpretacijas..gluzi ka feja.dzivei nav rokasgramatas..un ja visi dzivotu tikai pec padomiem tad jau nebutu ne bedu ne nelaimju.. l..tas nav iespejams un nav ari vajadzigs…apstakli sakritiba nolemtiba ari ir sjkersli apsolutai laimei.katram cilvekam liktenis jau zvaigznes ierakstits.ar abiem datumiem un dzives celu…dzive liek izbaudit gan laimi gan nelaimi.lai cilveks spetu sapradt kas ir laime…kas ir vertibas un dzives suutiba katram..dzive ir skkaista bet reize ari krusta cels ..liktenis kas nepadosies ne tavai ricibai ne planiem…visums ir dievs..un vins muns visiem ir atstajis tikai vienu vestijumu pareizo celu celu uz laimi..un ta ir bibele.tas ir krusts un sava liktena puenensana..dievs suta mums katram bridinajuma vestules sapnos..un par tiem vajadzetu padomat nopietni..kuras piepildas..visnaz man…

Leave a Comment