3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Strēlnieks

1. Pavadiet vairāk laika ar cilvēkiem, kuri padara dzīvi vienkāršāku. Un mēģiniet izvairīties no tādām kompānījām, kas komplicē lietas bez iemesla.

2. Vingrojiet katru dienu. Lai tas būtu vismaz pastaigu ekskursija vai pastaiga pusdienās. Tas atbrīvos no stresa, pievienos enerģiju, palīdzēs sakārtot ķermeni un novērsīs negatīvas domas.

3. Atbrīvojieties no atkritumiem. Atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām mājā, no projektiem, kas kavē jūsu attīstību, no sliktām domas jūsu galvā un no cilvēkiem, kas ir šķērslis jūsu mērķiem un atņem pārāk daudz laika un enerģijas, pastāvīgi sūdzas par dzīvi.

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Mežāzis

1. Uzdod jautājumus. Nebaidieties lūgt padomu no cilvēkiem, kas bija tādās pašās situācijās kā jūs, un varēja atrast risinājumu.

2. Pārtrauciet mēģināt iztapt visiem. Tikai tāpēc, ka tas ir bezjēdzīgi. Tas nav iespējams, jo vienmēr būs cilvēki, kuriem jūs nepatiksiet kāda iemesla dēļ. Un tur ir tūkstošiem šādu iemeslu.

3. Sadaliet sarežģītus uzdevumus mazos. Ja uzdevums šķiet sarežģīts, sadaliet to vairākos mazos uzdevumos un pakāpeniski atrisiniet to pa vienam.

Ūdensvīrs

1. Pārtrauciet mēģināt darīt visu perfekti. Tas nenozīmē, ka viss ir jādara nevērīgi. Tikai tā vietā, lai nonāktu pie mazākās detaļas, vienkārši veiciet savu darbu. Mēs esam rakstījuši arī par perfekcionisma blakusparādībām vairāk nekā vienu reizi – laika, enerģētikas un nervu tēriņi, kā arī neapmierinātība ar sevi un citiem, pateicoties paceltajai latiņai.

2. Apstājieties uz mirkli un dziļi ieelpojiet. Un tad lēnām izelpojiet. Dziļa elpošana labi atvieglo un baro As**is ar skābekli. Un arī palīdz labāk koncentrēties uz svarīgiem jautājumiem.

3. Pavadiet 20% laika, domājot par problēmas risināšanu, un 80% risinot to. Ne otrādi.

Lasi arī: Viktorija Raidos: Kā pārvarēt dzimtas kļūdas

Zivis

1. Koncentrējieties uz dažām svarīgām lietām un atbrīvojieties no visa nevajadzīgā un otrkārtējā. Tā vietā, lai vienlaicīgi risinātu 10 projektus, visu savu enerģiju vadiet, lai atrisinātu divus vai trīs galvenos uzdevumus.

2. Rakstiet dienasgrāmatu. Katru dienu, ierakstot savas domas un darbības, varat viegli izsekot, kas tieši palīdzēja jums atrast pareizo risinājumu. Piezīmju atkārtota pārlasīšana arī palīdzēs skaidri redzēt savu progresu un novērsīs tās pašas kļūdas.

3. Ja jūsu nodarbošanās vairs neinteresē jūs, atrodiet kaut ko citu. Apkārtējā pasaule mainās, un mēs ar to maināmies. Mēs vakar priecājamies par to, kam šodien mums var nebūt nekādas intereses. Ja jūtat, ka iepriekš mīlēts bizness vairs nesniedz apmierinājumu, ir pienācis laiks domāt par pārmaiņām.

Avots: esotericblog

COMMENTS

  • […] LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē […]

  • <cite class="fn">Adel</cite>

    Sis vestules rakstta nevis visums bet cilveks pec sava skatijuma….un intrpretacijas..gluzi ka feja.dzivei nav rokasgramatas..un ja visi dzivotu tikai pec padomiem tad jau nebutu ne bedu ne nelaimju.. l..tas nav iespejams un nav ari vajadzigs…apstakli sakritiba nolemtiba ari ir sjkersli apsolutai laimei.katram cilvekam liktenis jau zvaigznes ierakstits.ar abiem datumiem un dzives celu…dzive liek izbaudit gan laimi gan nelaimi.lai cilveks spetu sapradt kas ir laime…kas ir vertibas un dzives suutiba katram..dzive ir skkaista bet reize ari krusta cels ..liktenis kas nepadosies ne tavai ricibai ne planiem…visums ir dievs..un vins muns visiem ir atstajis tikai vienu vestijumu pareizo celu celu uz laimi..un ta ir bibele.tas ir krusts un sava liktena puenensana..dievs suta mums katram bridinajuma vestules sapnos..un par tiem vajadzetu padomat nopietni..kuras piepildas..visnaz man…

Leave a Comment