Viktorija Raidos: Kā pārvarēt dzimtas kļūdas

Neviens nav imūns pret kļūdām, bet dažreiz tās velkas no paaudzes paaudzē, aiz neko nenojautošiem cilvēkiem. Tātad pastāv ģimenes leģendas par lāstiem, un nesasniedzot drāmas loģisko nobeigumu, turpina sekot pa papēžiem.

Ekstrasens Viktorija Raidos, 16. sezonas uzvarētāja, pazīst no Nā*es vispirms: ragana seko priekšteču un dzimtas kultam. Viņas praksē viņa atkārtoti saskārās ar līdzīgām lietām un palīdzēja cilvēkiem mierīgi dzīvot un mirušajiem iegūt mūžīgu mieru.

Lasi arī: Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Viktorija stāsta, kā pārvarēt kļūdas, ko izdarījis viens no jūsu radiniekiem. Galu galā, darīts pirms jums, viņi tomēr var atkārtoti atgriezties pie ģimenes, un šāds apburtais loks neveicina laimīgu dzīvi.

Vispirms ir svarīgi piedot saviem radiniekiem. Īpaši tas attiecas uz vecākiem. Neatsakieties no pagātnes un neiedvesmojiet sevi, ka nekādu pārkāpumu nav. Jūsu vecāki, viņu vecāki – viņi visi varētu kļūdīties savā dzīvē. Piedod viņiem par to. Laiku pa laikam dzīvo no pagātnes kļūdām, ritinot atmiņā neaizmirstamus mirkļus nelaimīgu bērnību, un nesaņēmuši grēku atlaišanu par pārkāpumiem, jūs iztukšosiet savu spēku un enerģētiku.

Tas pats notiek arī tad, ja pats sevi jūtat vainīgu pirms kāda no jūsu radiniekiem. Enerģijas atbalsts, ko jums sniedz jūsu dzimta, vājinās, un savienojums sabruk. Tāpēc ir svarīgi ne tikai piedot laikā, bet arī būt iespējai savlaicīgi lūgt radinieku piedošanu.

Lasi arī: Kā jūsu reaģējat uz to, ka jūsu bijušais ir atradis jums aizstājēju, saskaņā ar Zodiaka zīmi

Godiniet savu ģimeni. Daudz jau ir teikts par to, ka vecākiem ir nepieciešams piešķirt godu. Tas nozīmē, ka jūsu tēvs un māte var būt konservatīvi, jūs varat dzīvot gadus ar viņiem zem viena jumta un neatrast kopīgu valodu – bet vienmēr jāatceras, ka tie ir viņi, kas laiduši jūs šajā pasaulē. Un ja jūsu ģimenes situācija ir ļoti sarežģīta, tomēr pateicieties viņiem par piedzimšanas laimi. Atcerieties godu, kas ir nepieciešams pārim. Vīrs ģimenē ciena un vērtē mīļoto sievieti, viņa sieva klausās savu mīļoto cilvēku. Ja starp cilvēkiem, kas ir saistīti viens ar otru, nav cieņas, viņu obligācijas tiks vājinātas kopā ar dzimtas spēku. Nav brīnums, Viktorija Raidos teica piedaloties “ekstrasensu cīņās”, ka nenāktu uz projektu, pret sava vīra gribu. Vīra un sievas lēmums ir viens no apvienības lēmumiem.

Cenšoties izveidot pāri vai izvēlēties dzīves ceļu, mēģiniet lūgt vecākus, lai viņi jūs svētītu. Cilvēka asiņu svētība ir spēcīga. Nevienu neapsūdziet, ja neesat svētīts – ja jūsu ceļš ir taisnīgs, jūs joprojām pelnījāt tādu cilvēku atzīšanu, kuriem jūs esat dārgs.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Labojiet pagātnes kļūdas, analizējiet savu ģimenes vēsturi. Ja tajā no paaudzes paaudzē ir vienādas drāmas, visticamāk, ka jūsu ģimene izstrādā kādu negatīvu pagātnes programmu. Ne vienmēr ir viegli izdarīt šādu apsolījumu. Bet, ja jums izdosies pārvarēt šo negatīvo, dzimtas atbalsts jūsu pusē būs patiešām iespaidīgs.

Pēdējais padoms: nemeklējiet drāmas, kur tās neeksistē. Divas neveiksmīgas laulības – tas nav vispārējs lāsts. Galu galā, nekas nav sliktāks kā apsūdzēt apstākļus negatīvā situācijā, kad jūs varat to pārvarēt un dzīvot laimīgu dzīvi. 

Avots

Leave a Comment