3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Visums ir sagatavojis trīs vienkāršas, jaunas, arī ļoti svarīgas ziņas katram Zodiaka zvaigznāja pārstāvim, kas palīdzēs mainīt viņu dzīvi uz labo pusi un radīs īpašu veiksmi.

Protams, jūs varat ignorēt šos ziņojumus, bet tas joprojām var būt vērts riskēt un izmēģināt?

Auns

1. Mēģiniet pilnīgi pretējās lietas. Piemēram, ja jūs ēdat daudz gaļas, ir pienācis laiks mēģināt atteikties vismaz uz īsu laiku. Mīliet strīdēties – mēģiniet paklusēt. Vēlu pamostaties – agri piecelieties utt. Veiciet šo nelielo eksperimentu daļu no ikdienas dzīves, un tā būs sava veida vakcinācija “ārpus komforta zonas”. Pirmkārt, tas ir interesanti, un, otrkārt, nākamā straujā kārta jūsu dzīvē, pārsniedzot komfortu, nebūs tik ievērojama.

2. Pamosties 20 minūtes agrāk. Jūs varat to izdarīt vairākās pieejās 20 minūtes, un tad jūs varat viegli pamosties stundu agrāk un pietiks laiks, lai veiktu daudz interesantu lietu, kuras jūsu rokas iepriekš nesasniedza.

3. Nāc uz visām sanāksmēm un tikšanos 10 minūtes agrāk. Pirmkārt, izejot jau iepriekš, jūs neuztrauksieties, ka jūs nokavēsieties un liksiet kolēģiem gaidīt. Kāpēc jums vajadzīgs papildu stress pirms svarīgas tikšanās? Otrkārt, ierodoties nedaudz agrāk, jūs varat sagatavoties un vēlreiz pārbaudīt, vai neesat aizmirsis kaut ko.

Vērsis

1. Viena uzdevuma veikšana. Jūsu smadzenes nespēj atbalstīt daudzuzdevumu izpildi. Jums joprojām ir jāpārslēdzas no viena uzdevuma uz otru. Kad jūs strādājat tikai vienā gadījumā, jūs to darāt efektīvāk un koncentrētāk, neko nemezglojot.

2. Pajautājiet sev: vai es cenšos nesarežģīt lietas? Analizējiet situāciju. Ja izrādās, ka ar savām darbībām jūs sarežģījiet lietas vēl vairāk, padomājiet par to, kā sadalīt tos vienkāršākos komponentos un atrisināt problēmu.

3. Pajautājiet sev: vai tas būs svarīgi pēc 5 gadiem? Pirms izpūst no mušas ziloni un raut matus, apsveriet, vai šī situācija būs svarīga 5 gadu laikā? Un pēc 5 nedēļām?

Dvīņi

1. Veikt pirkumus tikai, pamatojoties uz nopelnīto vai saglabāto naudu. Pirms iegādājaties kaut ko dārgu, uzmanīgi padomā un atceries noteikums: “Padomājiet par pirkumu tik daudz dienu, cik tajā ir simtu (ja 100, tad vienu dienu, ja 200 – 2 dienas utt.)”. Tas jums palīdzēs veikt saprātīgus pirkumus un izvairīties no nevajadzīgiem aizdevumiem.

2. Uzziniet dažas receptes un gatavojiet mājās biežāk. Tātad jūs ietaupīsiet naudu un varēsiet ēst vairāk veselīgas pārtikas (ja jūs gatavojat veselīgu pārtiku). Starp citu, mūsu blogā ir diezgan daudz interesantu un vienkāršu recepšu.

3. Kad jūs gatavojat, mēģiniet gatavot vairāk nekā tu ēd. Tas ietaupīs jūsu laiku – nākamajā reizē būs tikai jāsasilda gatavs. Un, protams, traukus nebūs jāmazgā tik bieži.
Atklāti sakot, man patiešām nepatīk ēst sasildīto pārtiku. Bet laikā, kad ir daudz darbu, tas ļoti ietaupa laiku. Turklāt ir ēdieni, kas otrajā dienā kļūst garšīgāki (piemēram, zupas).

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Vēzis

1. Uzrakstiet. Cilvēka atmiņa nav visuzticamākais instruments. Tādēļ, veiciet biznesa, iepirkšanās, sanāksmju u.tml. piezīmes. Un arī cenšaties izcelt 4 šā gada prioritāros mērķus un periodiski apskatīt tos piezīmēs, lai neatpaliktu no noteiktā kursa.

2. Atcerieties, ka dzīve ir daudz plašāka nekā jūs domājat. Jūs nezināt visu un dažreiz jūs kļūdāties. Tas jums palīdzēs ar lielu pacietību, klausīties kāda cita domu un pieņemtu to, mainīt sevi un vienmēr būt atvērtiem jaunām zināšanām un iespējām.

3. Risks, nebaidieties kļūdīties. Un tad mācieties no tām, iemācieties mācīšanos, ko dāvā dzīve, un ar iegūtajām zināšanām un pieredzi, drosmīgi uzņemties jaunas idejas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

  • […] LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē […]

  • <cite class="fn">Adel</cite>

    Sis vestules rakstta nevis visums bet cilveks pec sava skatijuma….un intrpretacijas..gluzi ka feja.dzivei nav rokasgramatas..un ja visi dzivotu tikai pec padomiem tad jau nebutu ne bedu ne nelaimju.. l..tas nav iespejams un nav ari vajadzigs…apstakli sakritiba nolemtiba ari ir sjkersli apsolutai laimei.katram cilvekam liktenis jau zvaigznes ierakstits.ar abiem datumiem un dzives celu…dzive liek izbaudit gan laimi gan nelaimi.lai cilveks spetu sapradt kas ir laime…kas ir vertibas un dzives suutiba katram..dzive ir skkaista bet reize ari krusta cels ..liktenis kas nepadosies ne tavai ricibai ne planiem…visums ir dievs..un vins muns visiem ir atstajis tikai vienu vestijumu pareizo celu celu uz laimi..un ta ir bibele.tas ir krusts un sava liktena puenensana..dievs suta mums katram bridinajuma vestules sapnos..un par tiem vajadzetu padomat nopietni..kuras piepildas..visnaz man…

Leave a Comment