Šo 3 zodiaka zīmju pārstāvjiem parasti var vismazāk ticēt – ir gan arī izņēmumi!

DVĪŅI

Pēc savas dabas viņi ir ļoti divkosīgi cilvēki, kas nozīmē to, ka aizraušanās ar melošanu viņiem ir asinīs. Tas ir saprotams jau no bērnības, taču īpaši spilgti to var redzēt tad, kad viņi kļūst pieauguši. Sava labuma dēļ viņi ļoti viegli var manipulēt ar apkārtējiem – sagrozīt viņiem prātu un pat sākt likt šaubīties par to, ko viņi ir redzējuši paši ar savām acīm.

Visa būtība ir meklējama tajā, ka Dvīņi lieliski prot savaldīt savas emocijas, kas nozīmē to, ka pēc viņu sejas izteiksmes un žestiem neviens nevar noteikt to, ka viņi mānās, turklāt viņi ir ļoti piesardzīgi, tāpēc vienmēr jau iepriekš sagatavos pilnībā loģiskus izskaidrojumus. Pēc statistikas – gandrīz katram Dvīnim ir mīļākais vai mīļākā!

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvji, kuri ir apveltīti ar neizmērojamu fantāziju, izrādās ļoti lieli intriganti. Ar neticamu vieglumu viņiem izdodas radīt reālu ilūziju, kurai tic pilnīgi visi, kurus šīs zīmes pārstāvis cenšas apmānīt. Jāsaka, ka šie cilvēki ir ļoti bīstamas personības, taču interesanti ir tas, ka Zivis ļoti reti melo kaut kāda izdevīguma dēļ.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Bieži vien meli tiek izmantoti, lai tiktu piesegti viņu seksuālie piedzīvojumi, tāpēc nebrīnieties, ja Jūsu mīļotais cilvēks, kurš pēc horoskopa ir Zivis, pēkšņi paziņos, ka viņš visu nakti paliks birojā. Īstenībā viņš krāps, taču uz rīta pusi atgriezīs ar sagurušu izskatu un veselu kaudzi dokumentiem. Reizēm Zivis pašas sāk ticēt saviem meliem, bet beigās nevar pateikt, kas ir bijis meli, bet kas patiesība, tāpēc pieķert viņus melos ir gandrīz neiespējami.

Leave a Comment