30. jūlija horoskops – cīnīsies ar vējdzirnavām!

#AUNS  tu var tik pāri šķēršļiem pavisam viegli, kad esi koncentrējies uz mērķi. Tomēr tavs šodienas entuziasms var nebūt virzīts pareizajā gultnē. Problēma ir tā, ka tava ideja nav nemaz tik fantastiska kā domā, nāksies piestrādāt pie tās!

#VĒRSIS  Tavi sapņi šķitīs gandrīz vai ar roku aizsniedzami, īpaši karjeras jomā jutīsi, ka drīzumā gaidāmas pārmaiņas(uz labo!). Izmanto savu veselo saprātu, pirms izdomā kaut ko tādu, kas nav dzīvē realizējams, koncentrējies uz reālo!

#DVĪŅI  Tava šodienas lielākā problēma būs tā, ka izdarīsi spriedumus, pirms būsi dzirdējis visu informāciju. Nav vēl par vēlu apdomāt tālākas/papildus izglītības iespējas, īpaši ja tas saistīts ar kādu nepiepildītu sapni!

#VĒZIS  Šodien drošāk būs skaļi neizteikt savas emocionālās alkas, to intensivitāte var būt citiem nepanesama. Pietam arī savu vājību atklāšana tev liek justies ļoti nedrošam, bet šodien tev tas nav vajadzīgs. Būs sevi jāpierāda!

#LAUVA  Lai gan tu šodien jutīsi, ka kaut kas nav tā, kā tam būtu jābūt, tomēr, lai kā arī mēģinātu izpētīt situāciju un notiekošo, nesapratīsi kā rīkoties. Neskrien ar pieri sienā – ja nav tad nav, ļauj šoreiz visumam darboties!

#JAUNAVA šī diena iesāksies kā parasti, tomēr drīz vien izjutīsi, ka tu tiec vadīts no augšas, esi pateicīgs par to, pat zini, ka šobrīd nespēj pilnībā sev uzticēties. Meklē veidus kā atjaunot harmoniju attiecībās vai arī tu zini, kas notiks…

#SVARI  Tavās rokās šodien ir izvēle – atjaunot attiecības ar kādu cilvēku vai nē.. Tavas jūtas šobrīd vairāk gan ir balstītas uz ilūziju nekā realitāti, tāpēc elpo dziļi un pārdomā savu lēmumu kārtīgi. Vai tas ir tas, ko tu vēlies?

#SKORPIONS Tu domā, ka zini, kā viss notiks, tomēr kāds no apkārtējiem var izdarīt ko tādu, kas var izmainīt visu! Tā vietā, lai tagad ņemtos un censtos visu izdarīt viens, atļaujies palaist vaļā vadības grožus un paskatīties kā darbojas citi!

#STRĒLNIEKS  Saņemies un atmet tās lietas, kuras tevi šobrīd tikai velk un leju un nedod nekādu labumu – nemoki sevi! Tas palīdzēs arī atgūt skaidrību par to, ko tu vēlies un ieviesīs tavā dzīvē tik ļoti nepieciešamo kārtību!

#MEŽĀZIS Dzīve ievirzīsies pareizajās sliedēs, finansiālā situācija sāks nokārtoties, tomēr tas nenozīmē, ka tagad vari atļauties tērēt uz nebēdu! Ir jomas, kurās tu izjūti blokādi – meklē padomu pie drauga kā tikt ar to galā!

#ŪDENSVĪRS  šodien būs jācenšas piemēroties situācijai – citādi netiksi uz priekšu! Iespējams, beidzot radīsies piekļuve kaut kam tādam, kas iepriekš likās neaizsniedzams. Centies būt pēc iespējas atklātāks pret apkārtējiem!

#ZIVIS Pastāv liela iespējamība, ka lielākā daļa diena paies mēģinot noturēties virs “ūdens” – tiksi raustīts no visām pusēm, ka nezināsi, kur likties. Arī emocijas var sist augstu vilni, pat diezgan neparedzētos brīžos, uzmanies!

Leave a Comment