30. jūnija dienas horoskops– domā pozitīvi!

#AUNS  tas kā šī diena paies būs atkarīgs, kā tu rīkosies – slinkosi un nodosies pļāpāšanai vai koncentrēti strādāsi!

 

#VĒRSIS vientuļajiem vēršiem šodien ir laba iespēja atrast mīlestību, bet tiem, kuri to jau ir atraduši izdosies stiprināt attiecības!

 

#DVĪŅI  dienas pirmā puse paies spraigi, dažādi notikumi un negaidītas tikšanās, vakarā atvelc elpu un atrodi laiku sev!

 

#VĒZIS  izdosies labāk izprast savas vēlmes, nu var sākt plānot nākotni. Ja tev ir kas sakāms kādam, šis ir īstais brīdis būt atklātam!

 

#LAUVA  izdosies rast kopīgu valodu ar tiem, kuriem biji sastrīdējies, tas uzlabos ne tikai omu, bet arī palīdzēs tikt tuvāk mērķiem!

 

#JAUNAVA  tev priekšā ir aktīva diena, neaizmirsti piebremzēt un apdomāt savus soļus – citādi var viegli sanākt paklupt!

 

#SVARI  būs grūti palikt mierīgam, kad kāds tevi kārtējo reizi izvedīs no pacietības, tomēr mīļā miera labad, mēģini norakt kara cirvi!

 

#SKORPIONS nekautrējies par savām jūtām, atzīsties! Tev nav jābaidās par to kā to uztvers, visums par visu ir parūpējies!

 

#STRĒLNIEKS  lai tiktu vaļā no saspringuma, ko iegūsi dienas gaitā, vakarā vajag nodarboties ar fiziskām aktivitātēm!

 

#MEŽĀZIS  tavs objektīvisms un runas spējas palīdzēs tikt galā ar konfliktiem kas šodien radīsies starp līdzcilvēkiem!

 

#ŪDENSVĪRS  šo dienu būtu jāvelta sev – sen to neesi darījis. Parūpējies par savām vajadzībām un tad pievērsies citiem.

 

#ZIVIS šodien var sanākt patērēties, esi uzmanīgs, tā lai vakarā nebūtu jānožēlo. Iespējams tavā dzīvē atgriezīsies kāds cilvēks!

Leave a Comment