31. marta horoskops – jauns posms var sākties!

#AUNS Mazliet stulbi – problēmu, kuru tu šķietami biji atrisinājis, šodien atkal uzpeldēs pie apvāršņa. Nāksies spert pāris soļus atpakaļ un to nokārtot. Šodien būtu svarīgi apstāties, izrauties no rutīnas un paskatīties uz dzīvi mazliet savādāk..
#VĒRSIS Tavas domas šodien koncentrēsies uz garīgo sfēru. Dienas gaitā būs jūtams haoss, iespējams, jau pusdienas laikā gribēsies visam atmest ar roku, bet ir jāpaciešas – ļauj visumam pastrādāt un atrisināt problēmas tavā vietā. Pacietību!
#DVĪŅI Pieņem jau no paša rīta, ka šodien neizdosies izdarīt tik daudz cik iecerēts. Bet tas nav slikti – šodien ir jāseko savai intuīcijai un jāļaujas iztēlei. Izjutīsi, ka tevi apspīd veiksmes zvaigzne – tiksi galā viegli pat ar vistrakākajām situācijām!

#VĒZIS šodien jau no paša rīta būs daudz darāmā, nedomā, ka varēsi slinkot. Labā ziņa ir tā, ka mēnesim esot tavā zīmē, nejutīsi uzkrauto darbu smagumu, jo viss notiks viegli.  Vakaru atvēli lai relaksētos  – dari to, kas tev iet pie sirds!
#LAUVA mēness palīdzēs tev atklāt lielisku plānu, kas ļaus uzlabot ne tikai darba/mācību lietas, bet arī dzīvi kopumā. Lai gan šodien var just blokādi, pārsteidzošā kārtā spēsi izdarīt vairāk nekā bijis plānojis – alternatīvie ceļi strādā!

#JAUNAVA šodien saņemsi arī kādu karmisko dāvanu – radīsies iespēja, kura ir rādījusies tikai sapņos, nebaidies pieņemt to! Šī ir īstā dienā, kad apstādināt darbus un pieķerties lietu kārtošanai – citas izdevības šajā nedēļā tev var nebūt.

#SVARI Šodien tavs noskaņojums būs diezgan rotaļīgs – uzmanies ar flirtēšanu, nepārkāp savas un citu robežas. Pārbaudi visus faktus, pirms rīkojies, kāds šodien tevi gribēs izmantot.. Pavēro cilvēku uzvedību un tev drīz viss taps skaidrs!
#SKORPIONS Censties izprast, kāpēc cilvēki šodien rīkojas tā, kā viņi to dara, ir bezjēdzīgi – labāk koncentrējies uz sevi un savām vajadzībām. Iespējams būs nepieciešams garīgs atbalsts, vērsies pie visuma! Kāds par tevi šodien domā..

#STRĒLNIEKS stūrgalvība šodien strādās tikai un vienīgi pret tevi – ļaujies pārmaiņām. Iespējams radīsies mazliet haoss un apjukums, bet to var atrisināt, ja samazināsi savas gaidas, tā būs vieglāk saglabāt balansu. Izvairies arī no negatīvām domām.
#MEŽĀZIS šodien jāpievēršas Vese***as un/vai emocionālu problēmu risināšanai – uzticies un atklājies kādam pieredzējušam draugam. Negaidītas izmaiņas dienas plānā liks mainīt virzienu kurā doties, toties pa ceļam atklāsi kaut ko lielisku!

#ŪDENSVĪRS pateicoties mēnesim, nesenā vilšanās šodien atklāsies kā svētība, lai tas tev ir par atgādinājumu uzticēties visuma gudrībai un spēkam. šodien būsi ļoti ziņkārīgs, uzmanies, ka nebāz degunu, kur nevajag –tas var vēlāk tev atspēlēties.

#ZIVIS Mēness iespaidā atraisīsies tavas domas –spēsi skaidrāk saredzēt un izprast dzīvi. Saule savukārt atmodinās tavu radošo pusi, tāpēc izmanto to, radi kaut ko šodien! Lai arī citi cenšas laist muļķi, tev nav jāseko viņu piemēram!

 

Leave a Comment