33 nelaimes: šie padomi palīdzēs uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas savā dzīvē

Mainot mūsu dzīvesveidu

Negativitāte mūsu dzīvē ļoti bieži korelē ar to, kā dzīvojam, ko ēdam, ko dzeram, ko darām. Ja jūtamies slikti vai esam ļoti noguruši, tad sākas neveiksmes citās dzīves jomās.

Lai būtu vieglāk pārdzīvot negatīvos brīžus un grūtības, jāuztur sevi labā formā. Eksperti iesaka:

Pietiekami gulēt;

Nodarboties ar sportu vai vingrot, vai vienkārši vairāk kustēties;

Veselīgi ēst;

Atbrīvoties no sliktiem ieradumiem.

Slikti miega modeļi, slikti ieradumi un mazkustīgs dzīvesveids ļoti slikti ietekmē ķermeni un līdz ar to arī enerģiju.

Sliktas veselības vai veselības problēmu dēļ var sākties melnā līnja. Kad jūtamies labi, kļūst vieglāk tikt galā ar grūtībām.

Mums ir arī vairāk problēmu, ja pastāvīgi piedzīvojam negatīvas sajūtas. Mēs runājam, piemēram, par alkatību, slinkumu, apātiju, dusmām, skaudību un aizvainojumu.

Pārtrauciet sazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem

Jūsu tuvumā var būt enerģijas vampīri un vienkārši toksiski cilvēki. Lai viņiem nebūtu varas pār jums, mēģiniet izmantot īpašus amuletus vai pārtrauciet sazināties ar šiem cilvēkiem.

Ja nav iespējams pilnībā pārtraukt saziņu, samaziniet to līdz minimumam.

Lasi vēl: Garšīgs, sulīgs šašliks armēņu gaumē: recepte, kas jūsu garšas kārpiņas sajūsminās

Gadās, ka mūsu vidē ir cilvēki, kuri mums vienkārši nepatīk. Šādos gadījumos vajadzētu ieklausīties sevī un, ja iespējams, attīrīt savu sociālo loku no cilvēkiem, kuri pastāvīgi izraisa negatīvas emocijas.

Gadās arī, ka tuvumā ir kāds cilvēks, kurš tevi velk līdz emocionālajā bezdibenī, nemitīgi atkārtojot, ka dzīvē nekas nesanāk viegli, ka visas pūles ir veltīgas utt.

Šādi cilvēki nav enerģijas vampīri, taču viņi ir zināmā mērā bīstamāki. Pat vecāki un labākie draugi var darboties kā tāds “balasts”, velkot uz leju.

Viņi inficē jūs ar negatīvu attieksmi, un tāpēc kļūst grūti noticēt sev, ieklausīties savās jūtās un iet uz savu iecerēto mērķi.

Jums vajadzētu pārstāt pieņemt viņu uzskatus, nolikt garīgu “sienu” pret viņu uzbrukumiem un biežāk sev atgādināt, ka esat savas dzīves saimnieks.

Arī dažādi lāsti un ļaunas acis var būt neveiksmju un melnās līnijas cēlonis. Amuleti pret ļauno aci un lāstiem palīdzēs novērst draudus, kas karājas pār jums, un atgriezties mierīgā dzīvē.

Leave a Comment