33 nelaimes: šie padomi palīdzēs uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas savā dzīvē

Ļoti bieži mēs savā ceļā sastopamies ar dažādām problēmām un šķēršļiem. Dažreiz tās nāk bezgalīgā straumē, pārvēršoties melnā līnijā.

Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīs, kā atbrīvoties no melnās līnijas un novērst tās atkārtotu parādīšanos.

Lai saprastu, kā novērst neveiksmju sēriju un kā no tās atbrīvoties, ja tā pienāk, ir jāzina, kas pie tās visbiežāk noved.

Iemesli visbiežāk ir: negatīvas programmas, kas bloķē panākumus, nepareizs dzīvesveids un nepareiza vide.

Ja vienlaikus uzsākat izmaiņas šajās trīs jomās, jūs varat ievērojami uzlabot savu situāciju un garastāvokli pat īsā laika periodā.

Mūsu pašu domu pielāgošana

Bieži vien melno līniju un neveiksmju avots mūsu dzīvē esam mēs paši. Viss, kas notiek mūsu galvā, agri vai vēlu iegūst spēku.

Piemēram, daudzi cilvēki ievēro, ka tad, kad mājās rodas dažādas nepatikšanas vai strīdi, tas neizbēgami ietekmē produktivitāti darbā vai skolā.

Šī globālā melnā līnija notiek tāpēc, ka cilvēka prāts koncentrējas uz kaut ko sliktu un vairs nespēj ierobežot negatīvisma plūsmu.

Šādās situācijās var parādīties negatīvas programmas. Viena no izplatītākajām programmām patiesībā ir uzskats, ka visu nosaka melnbaltās līnijas.

Neesiet atkarīgs no šīm domām, jo ​​ar optimismu un pašapziņu ir vieglāk pārvarēt jebkuras, pat visnepatīkamākās problēmas.

Lasi vēl: Dārzeņu asorti jeb Kā iekonservēt kabačus un tomātus vienā burkā: rezultāts jūs patīkami pārsteigs

Lai noskaņotos uz pozitīvu vilni, varat izmantot afirmācijas panākumiem, veiksmei un labklājībai. Ir milzīgs skaits gatavu afirmāciju jebkurai dzīves jomai, sākot no mīlestības līdz darbam.

Tās ir vienkāršas pozitīvas frāzes, kuras jums jāatkārto sev pēc iespējas biežāk. Varat arī pats izdomāt piemērotas afirmācijas situācijas.

Lai to izdarītu, ir nepieciešams, lai frāze būtu apstiprinoša un nesatur noliegumus “nē” un “nav”. Jūs arī vēlaties, lai tas būtu vienkāršas un īsas. Piemēram:

Es esmu laimīgs cilvēks;

Man vienmēr izdodas;

Veiksme man vienmēr seko;

Visi mani mīl;

Es visiem patīku.

Izvēlieties vai izveidojiet savas afirmācijas un atkārtojiet tās atkal un atkal. Tādā veidā negatīvās domas pamazām pāries fonā un pēc tam pazudīs pavisam.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment