35 gadus ilgais prinča Čārlza un viņas mīļākās romāns ieguvis negaidītus pavērsienus

prince-charles-card-closeup-7b84e2a2-0e3a-44ab-adf4-fea54ae04215

Lai vai kā, Kamilla saprata, ka, būdama tikai parasta “mirstīgā,” viņa nekad nevarētu kļūt par Lielbritānijas prinča dzīvesbiedreni, un saprata, ka viņas izredzes ir pielīdzināmas nullei.

Čārlzs un Kamilla katrs “iestūrē” savā laulību dzīvē

Kamilla, sapratusi, ka viņai nekas “nespīd”, apprecējās ar savu mīļāko Endrū Pārkeru-Boulzu. Drīzumā viņiem piedzima bērns. Klīda baumas, ka tas patiesībā esot Čārlza bērns. Princis kļuva par viņu ģimenes draugu un bieži devās pie Kamillas un viņas dzīvesbiedra.

Jau 1979. gadā Kamillai dzima meita, taču tas netraucēja atjaunot attiecības ar princi Čārlzu. Lai arī cik dīvaini nešķistu, arī pats Endrū nebija nekāds šķīstenis, jo nemitīgi devās pie savām mīļotajām, tādēļ viņu īsti neuztrauca sievas mīlas dēka ar princi.

Tā kā karaliene Elizabete II saprata, ka viņas dēls drīz “padosies” Kamillas valdzinājumam, viņa nolēma pēc iespējas ātrāk apprecināt savu dēlu. Tobrīd Čārlzam bija jau 32 gadi, bet nebija vēl pēcnācēji. Tas ļoti noskumdināja karalieni, taču atrast pienācīgu kandidāti nebija tik viegli. Tolaik, 1960. gados esošās seksa revolūcijas dēļ, atrast nevainīgu meiteni, kas, turklāt, būtu arī princese, nebūt nebija viegli. Par laimi, karalienei izdevās atrast ideālu kandidāti – 19 gadus veco Diānu Spenseri.

Lai gan Diāna zināja par Čārlza un Kamillas romānu, viņa naivi cerēja, ka agri vai vēlu viņš sievieti tomēr iemīlēs. Turpretī Kamilla uzskatīja, ka Diāna ir jauna un naiva, tādēļ nespēs izjaukt viņu mīlas romānu.

Jau 1981. gadā Diāna ar Čārlzu apprecējās, taču pat tas neliedza Čārlzam dienu pirms laulības noslēgšanas savai mīļākajai uzdāvināt dārgu rokassprādzi.

charles-camilla-960x600

Čārlza un Diānas ģimenes dzīve

Neskatoties uz Diānas jauko, dāsno sirdi un lielisko izskatu, viņai tā arī neizdevās iekarot Čārlza sirdi – viņš pret savu sievu izturējās vienaldzīgi. Pat pēc tam, kad viņa savam vīram dāvāja divus dēlus, viņu attiecības neuzlabojās.

Viņas sāncense vienmēr atradās kaut kur netālu. Kamilla pat ieradās uz viņu kāzām, lai gan viņas vārds tika izsvītrots no viesu saraksta. Čārlza mīļākā nolēma atriebties, tādēļ pirms došanās medusmēnesī, viņa pie Čārlza paslēpa savas un viņa kopējās bildes, kuras Diāna ātri vien atklāja.

Protams, Diāna ne reizi vien bija pieķērusi Čārlzu runājam ar savu mīļāko. Kamilla zināja par visu, kas notika aiz karaliskās pils sienām. Princese Diāna bija tik ļoti izmisusi, ka pati uzsāka mīlas dēku.

1990. gados iznāca grāmata “Diāna: viņas patiesais stāsts”, kurā princese apgaismoja lasītājus par patieso notikumu klāstu saistībā ar Kamillu un Čārlzu. Lai gan Diānas un Čārlza laulība jau sen bija panīkusi, tikai 1996. gadā viņi oficiāli to šķīra.

Kamilla un Čārlzs

Nepagāja ilgs laiks, kad Čārlzs jau bija ticis pāri Diānas Nā*ei, un drīzumā jau sāka uz saviesīgiem pasākumiem līdzi ņemt Kamillu. Viņš viņu pilnībā uzturēja un kala plānus kopīgas laulības noslēgšanā. 2005. gadā Kamilla un Čārlzs saņēma karalienes svētību un apprecējās. Kamilla ieguva visus Diānas titulus, taču viņa neizmantoja Velsas princeses titulu.

Ir pagājis jau ilgs laiks, un daudzi ir samierinājušies ar prinča Čārlza jauno sievu. Šķiet, ka 35 gadus ilgušais mīlasstāsts ir ar labām beigām.

Taču noticis kaut kas pavisam neticams – pēc 10 gadiem laulības kopdzīves, Kamilla iesniedz šķiršanos un pieprasa 360 miljonu dolāru lielu kompensāciju. Vismaz tā spekulē britu mediji. Galvenais iemesls – Kamilla esot dusmīga uz Čārlzu, ka viņš, visticamāk, nebūs karalis, bet karaliskā pāra titulu atdos Viljamam un Keitai.

Šķiet, ka dzīvē jebkurš mīlasstāsts ir ar neparedzamām beigām.

Zināmais teiciens ir tieši vietā – savu laimi uz citas neuzbūvēsi!

Pastāstiet par šo arī citiem!

Leave a Comment