4. aprīļa dienas horoskops– koncentrējies uz svarīgāko!

#AUNS  Nevajag šodien iet tautās! Labāk klusiņām izslīdi cauri dienai un izbaudi pozitīvo pārsteigumu vai uzrāvienu, ko sola zvaigznes..

 

#VĒRSIS Zvaigznes sola optimisma devu, jo šodien vari uzzināt svarīgu informāciju, kas dos pamatu cerībai vai iespējai! arī romantika būs..

 

#DVĪŅI Būs grūti sakoncentrēties, lai lietas iet uz priekšu! Iespējams būs jāiziet uz kompromisiem! Vislabāk būtu vakaru pavadīt pa mierīgo!

 

#VĒZIS  Esi gatavs turēt līdzi baigam tempam! Citādi palaidīsi daudz ko garām! Būs jāmācās pielāgoties.

 

#LAUVA Zvaigznes sola, ka šodien spersi vienu soli pretim savam mērķim! Un neliedz laiku vakarā arī saviem tuvajiem/mīļajiem

Aprīļa mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

#JAUNAVA Pateicoties visumam, liela ir iespēja, ka šodien jutīsies tik  ļoti emocionāli līdzsvarā ar sevi, ka pat gribēsies smaidīt!

 

#SVARI  šodien var atrasties notikumu epicentrā! Gan pozitīvi, gan negatīvi! Cerams pozitīvi! Sapratīsi arī kā atrisināt to vienu problēmu!

 

#SKORPIONS Neuztraucies, ja šodien nepaspēsi visu izdarīt – tam vēl būs laiks! Atver savu sirdi draugiem/tuvajiem un patīkamam vakaram!

 

#STRĒLNIEKS  Šī diena nesīs negaidītas opcijas un iespējas, kas pavērs tev jaunus ceļus! Starp citu – naktī tev var būt zīmīgi sapņi!

 

#MEŽĀZIS  Dienas gaita var būt spraiga, apkārtējā vide un notikumi emocionāli tevi iztukšos! Tāpēc vakarā uzkrāj enerģiju!

 

#ŪDENSVĪRS  Zvaigznes saka, ka šodien tev būs jābūt drosmīgam -jāpalīdz draugam vai tuvam cilvēkam! Cik labi, ka uz tevi var paļauties!

 

#ZIVIS Šodien var sagribēties nolīst maliņā un ieslēgties savā mazajā pasaulītē, lai atjaunotos un ar dubultu spēku pēc tam mestos dzīvē!

Leave a Comment