4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

Patiesībā daudzas sievietes visbiežāk nemaz nenojauš, kāds ir attiecību izjukšanas iemesls, jo tas notika viņu pašu neapzinātās rīcības rezultātā.

Televīzijas šova “Vecpuisis” dalībnieks Deivids Gūds ir sarakstījis grāmatu The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy, kurā palīdz sievietēm iekļūt vīriešu prātos un sniedz vairākus padomus par to, ko labāk nedarīt.

Lasi arī: Pazīmes, kas norāda, ka viņš ir īstais

1.Vēlēšanās izmainīt vīrieti

Daudzas sievietes uzsāk attiecības, domājot, ka varēs izmainīt vīrieti sev pa prātam. Ja viņš attiecību dēļ kaut ko maina, tad ieguvumam no tā vajadzētu atsvērt radušās sekas.

2.Pārāk daudz runāšanas

Sievietēm vajadzētu iemācīties, ka mīlestība var būt arī klusa. Citiem vārdiem, lielāka nozīme ir tam, ko tu dari, kad neviens neskatās, vai arī, kā saņem viņa roku, kad ir radušās kādas problēmas, un saki, ka viss būs kārtībā. Ja nepārtraukti izskan frāze “es tevi mīlu”, tā sāk zaudēt savu vērtību.

Lasi arī: 3 veidi, kas liks vīrietim vēlēties būt kopā ar tevi

3.Tu neļauj vīrietim justies kā tavam aizstāvim

Sievietes vēlas, lai par viņām parūpētos un viņas pasargātu, bet vīrieši vēlas zināt, ka viņi ir tie, kas ļaus sievietēm tā justies. Gūds norāda, ka pietiek tikai ar vienu vārdu vai skatienu, lai ļautu vīrietim uzņemties aizstāvja lomu.

4.Attiecībās trūkst godīguma

Gūds uzskata, ka lojalitāte ir visa pamatā, un tā ir galvenā vērtība mūsu dzīvē. Kad sievietes nav lojālas pret citām sievietēm, vīrieši domā, ka viņas tādas būs arī attiecībās.

Avots: revolucija.eu

COMMENTS

Leave a Comment