4 neparasti veidi, kā atvērt durvis uz jūsu prāta nezināmo valsti!

Gadsimtiem ilgi cilvēka prāts ir bijis zinātnisko debašu priekšmets. Klasiskie grieķu filozofi vienā reizē pieminēja prāta valstību, kas nav zināma. Pētījums ieguva medicīnisku un zinātnisku pagriezienu, kad šajos pētījumos piedalījās tādi zinātnieki kā Sigmunds Freids un Karls Jungs.

Nezināmā valstība ir visu sapņu spēks, kā arī mūsu iztēles dzimtene. Pateicoties zinātnes progresam pēdējos gados, sapņi ir atklājuši savu zinātnisko simboliku un interpretāciju.

Tātad, šeit ir 4 dīvaini veidi, kā atklāt nezināmo prātu!

1. Rituāli

Ir teikts, ka bezsamaņā ir mistiskas asociācijas. Dažām mistiskām ceremonijām ir iespēja izraisīt bezsamaņu.

Indijā bieži notiek rituāli, un viens no tiem ir Kapalik tradīcija. Ir rituāls, kurā jums ir nepieciešams sēdēt slēgtā telpā, kas piepildīta ar dūmiem, lai atbrīvotu no jūsu bezsamaņā esošās apspiestās domas.

LASI ARĪ: Laiks, kad jums ir nepieciešams doties gulēt, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi.

2. Sapņi

Sapņi būtībā ir attēlu, ideju, emociju un sajūtu secība, kas parasti neparedzēti rodas prātā noteiktos miega posmos.

Mēs bieži sapņojam par kaut ko, kas saistīts ar mūsu dziļi slēptajām vēlmēm, ko mēs baidāmies izteikt skaļi.

3. Hipnoterapija

Frans Friedrihs Antons Mesmers bija vācu ārsts, kam patīk astronomija. Viņš arī izgudroja hipnozi. Tas ir viens no bīstamākajiem veidiem, kā atbloķēt jūsu prāta nezināmās jomas, un nav ieteicams to darīt, jo sekas var būt neatgriezeniskas.

4. Joga un meditācija

Joga un meditācijas vienmēr ir bijušas pazīstamas kā ideāls veids, kā atbloķēt nezināmu valstību, jo tie liedz jums jūsu saikni ar parasto pasauli un palīdz jums koncentrēties uz universālāku, bet tomēr balstoties uz sevi kopumā.

avots: esotericblog

Leave a Comment